«Κανείς δεν μένει μαζί σου για πάντα» - Η ανάρτηση όλο νόημα του Στέφανου Τσιτσιπά μετά τον καβγά με τον πατέρα του

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Την Τετάρτη 26/10, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετώπισε τον Ντένις Νόβακ στην πρεμιέρα του στη Βιέννη, τον οποίο και κέρδισε με 2 – 0 σετ. Ωστόσο, όπως έχουμε παρακολουθήσει και σε άλλες αναμετρήσεις του, η έναταση κορυφώνεται με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ελέξγει τον εαυτό του.

Έτσι, μετά από το χθεσινό ξέσπασμα εναντίο του πατέρα του, όπου κατάφερε να συζητηθεί ιδιαίτερα -δείτε εδώ αναλυτικά τί συνέβη, προχώρησε σήμερα (27/10) σε μία νέα ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter όπου είναι ιδιαίτερα ενεργός.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό: «Κανείς δεν μένει μαζί σου για πάντα, μάθε να επιβιώνεις μόνος».

Η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά

Έχει παραδεχτεί πως του κάνουν ζημιά τα social media

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραχώρησε συνέντευξη στο SPORT24 όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τις αμφιλεγόμενες αναρτήσεις αλλά και δηλώσεις που έχει κάνει παλιότερα καθώς έχουν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις.

«Υπήρξε υπερβολή εκ μέρους εκείνων που το εισέπραξαν. Υπάρχουν πολλές εκδοχές γι’ αυτό που είπα κι εγώ το πιστεύω και το στηρίζω μέχρι και τώρα. Εμένα μου αρέσει πολύ η ποιότητα και σαν πρέσβης της χώρας μου θέλω να φανεί αυτή η ποιότητα και στη χώρα μου», σημείωσε για την περιβόητη ανάρτηση.

Κια συνέχισε μιλώντας για τα social media: «Κάθε μέρα μου κάνουν ζημιά. Δεν ήμουν ποτέ κατά του εμβολιασμού και δεν ξέρω πώς και γιατί, αλλά ένας δημοσιογράφος πήρε κάποια λόγια από αυτά που είπα και τα παράφρασε.

Έγινε δυσφήμιση χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Πιστεύω πως οποιοδήποτε άνθρωπος νιώθει ότι η υγεία του δεν βρίσκεται στα καλύτερά της πρέπει να πάει να εμβολιαστεί, οπότε ναι είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που πιστεύουν οι άνθρωποι».