«Από την εγκυμοσύνη και μετά...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Ελένης Ράντου για την κόρη της

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Από την εγκυμοσύνη και μετά...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Ελένης Ράντου για την κόρη της

Η Ελένη Ράντου παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι της ΕΡΤ και απόσπασμα αυτής παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Mega Καλημέρα. Σε αυτή μίλησε αναλυτικά για κομμάτια της ζωής της που σπάνια αγγίζει δημόσια.

Δεν δίστασε, λοιπόν, να αναφερθεί και στην κόρη της και συγκεκριμένα μετά την περίοδο της γέννησής της, όπου ένα νέο συναίσθημα γεννήθηκε για την ίδια, το οποίο έπρεπε να αντιμετωπίσει και θα συνεχίζει να αντιμετωπίζει για την υπόλοιπη ζωή της. Πρόσφατα, μάλιστα, η ηθοποιός έγινε και η πνευματική μητέρα ενός από τους πρωταγωνιστές του Σασμού.

Οι δηλώσεις της Ελένης Ράντου για την γέννηση του παιδιού της

«Δεν νομίζω πως έχω πιο ουσιαστικό χώρο από τον θεατρικό χώρο, αναπνέω μέσα στο θέατρο, νιώθω είναι ο ζωτικός μου χώρος... Ο φόβος άρχισε να μπαίνει πολύ έντονα αφότου γέννησα. Κλείνει ένας κύκλος εκεί και όταν γίνεις γονιός, από την εγκυμοσύνη και μετά μπαίνει ένας φόβος. Καλωσόρισα τον φόβο στη ζωή μου. Μέχρι τότε δεν τον ήξερα», είπε χαρακτηριστικά.

Η σπάνια αποκάλυψη για την κόρη της, Νικολέτα

Το μεσημέρι της Τετάρτης (12/10) η Ελένη Ράντου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, «Καλό Μεσημεράκι» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε ακόμη και για την αγαπημένη της κόρη που της έχει τεράστια αδυναμία, Νικολέτα Παπακωνσταντίνου -δείτε εδώ σπάνιες φωτογραφίες της.

«Έπεσε μια σκέψη για κάποια σειρά, αλλά όταν είδα ότι η σειρά όλο μετατοπιζόταν και ερχόταν κοντά στις πρόβες, έκανα πίσω. Μετά από δύο χρόνια κλεισούρας, ήθελα πολύ τη ζωντανή επαφή, ήταν μεγάλη η ανάγκη μου να κάνω κάτι που θα είχε ζωντανή επαφή με τον κόσμο και όχι μέσα από ένα γυαλί.

Η ζωγραφική που ασχολείται η κόρη μου μου φαίνεται πολύ πιο δύσκολη, πολύ πιο μοναχική. Μου φαίνεται παιχνίδι αυτό που κάνουμε εμείς μπροστά σε αυτό που κάνει εκείνη.

Η κόρη μου μου είχε πει από 5 ετών ότι θέλει να ασχοληθεί με την ζωγραφική, αλλά εγώ θεώρησα πως θα ήταν μια σκέψη της ηλικίας. Ήταν τόσο καταλυτικό και ολοκληρωτικό που εγώ δεν ανησύχησα ποτέ πραγματικά για το τι θα κάνει αυτό το παιδί».