Του έχει τρελή αδυναμία και δεν είναι ο Μάκης Παντζόπουλος - Ο άντρας που έχει "κλέψει" την καρδιά της Ελένης Μενεγάκη

Κανείς δεν το περίμενε αυτό...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Του έχει τρελή αδυναμία και δεν είναι ο Μάκης Παντζόπουλος - Ο άντρας που έχει

Μπορεί κάποιοι να παραπονιούνται πως η παρουσιάστρια του MEGA δεν τους έχει καλέσει ποτέ στην εκπομπή της, όμως οι αδυναμίες της Ελένης Μενεγάκη δεν κρύβονται και γι' αυτό οι καλεσμένοι στην εκπομπή της είναι συγκεκριμένοι.

Την Πέμπτη 27/10, λοιπόν, βρέθηκε στο πλατό ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο, το οποίο είχε να το δει πολύ καιρό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συγκρατηθεί και να εκφράσει δημόσια τα συναισθήματά της για αυτό. Πρόκειται για έναν άντρα, ηθοποιό, που έχει μείνει στην ιστορία ως ο πιο γοητευτικός παπάς.

Ο άντρας που έχει αδυναμία η Ελένη Μενεγάκη

Ο λόγος για τον Σταύρο Ζαλμά: «Είχα και του έχω αδυναμία σε αυτόν τον άνθρωπο που τα τελευταία χρόνια σα να τον έχασα, σα να μην ήξερα τι κάνει! Ένας ωραίος άνθρωπος, ένας ωραίος κύριος. Ένας γλυκός άνθρωπος, μελένιος…

Ξέρω ότι στο μυαλό σας μπορεί να τον έχετε κάπως αλλιώς, σοβαρός και βαρύς αλλά καθόλου δεν είναι… Είναι υπέροχος, γλυκός και έχει πλάκα! Έχει χιούμορ, είναι ωραίος και πολλές φορές μας έχει κάνει να δακρύσουμε από τις σειρές στην τηλεόραση…», είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Χαίρομαι που είσαι σήμερα εδώ κοντά μου. Πού ήσουν και σε έχω χάσει αγαπημένε μου φίλε, Σταύρο».

Αποκάλυψη 2 χρόνια μετά την αποχώρηση της παρουσιάστριας από τον ALPHA - Τι συνέβη με τους συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες

Καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωινό μας" βρέθηκε η Μαρία Μπακοδήμου με αφορμή την εκπομπή της "Γειά σου" η οποία προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΙ. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον ALPHA πριν από 2 χρόνια.

Στην τελευταία της εκπομπή είχε γίνει χαμός από τους συνεργάτες πρώην και μη που βρέθηκαν στο πλατό για να την αποχαιρετήσουν μιας και όλοι πίστευαν πως δεν θα επιστρέψει πάλι στην τηλεόραση. Μάλιστα, η Ελένη μας είχε δείξει για πρώτη φορά στην κάμερα τα πρόσωπα των παιδιών της.

Η Μαρία Μπακοδήμου λοιπόν, αποκάλυψε το κλίμα που επικρατούσε πίσω από τις κάμερες την ώρα που η Ελένη Μενεγάκη ήταν στεναχωρημένη που αποχωρεί.

«Εμένα, η τελευταία εκπομπή της Μενεγάκη στην αποχώρησή της από τον Alpha, ήταν κάτι πολύ λυπηρό. Αισθάνθηκα ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πάρα πολλά στην τηλεόραση και βρήκα άδικο τον τρόπο που της φέρθηκαν και οι συνεργάτες που είχαν πάει για αποχαιρετισμό, εκτός από λίγους εκεί.

Έβλεπα έναν άνθρωπο που ήταν στεναχωρημένος, την Ελένη, και ένα περιβάλλον ανθρώπων που έκαναν selfies, κοιτούσαν το μόνιτορ, ήταν χαρούμενοι… Δεν είχαν την ενσυναίσθηση ότι αυτή η γυναίκα που έχει αφιερώσει τόσα χρόνια στην τηλεόραση και δεν έχει λείψει μία μέρα, περνάει μια δύσκολη στιγμή. Ας είμαι εκεί λίγο πιο ήσυχος», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Δεν θυμάμαι καν ποιοι είναι, δεν μιλάω προσωπικά. Θυμάμαι όμως ότι ήταν ένα κλίμα που οι άλλοι συμμετείχαν τηλεοπτικά και όχι ουσιαστικά», τόνισε.