«Ισχύει ότι...» - Όλη η αλήθεια για την παρουσίαση των backstage του The Voice από την Ειρήνη Παπαδοπούλου

Η τραγουδίστρια τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ισχύει ότι...» - Όλη η αλήθεια για την παρουσίαση των backstage του The Voice από την Ειρήνη Παπαδοπούλου

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν μερικές φήμες, οι οποίες θέλουν την Ειρήνη Παπαδοπούλου στα backstage του The Voice of Greece. Την Πέμπτη 27/10, λοιπόν, η ίδια μίλησε στην κάμερα του Breakfast at Star και εξήγησε τι πραγματικά συμβαίνει.

Η διάσημη τραγουδίστρια ανέφερε, δηλαδή, πως πράγματι της έχει γίνει πρόταση για το συγκεκριμένο σόου, όμως δεν είναι η μόνη και τόνισε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θέλει να κάνει διότι πρέπει να σκεφτεί πολύ καλά τι θα είναι καλύτερο για εκείνη.

Η αποκάλυψη της Ειρήνης Παπαδοπούλου για το The Voice

«Ισχύει ότι υπάρχει τέτοια πρόταση, αλλά δεν έχω κάτι να σου ανακοινώσω γενικά για τα επαγγελματικά μου. Είμαι σε αυτή τη φάση που ζυγίζω το τι θα κάνω τον χειμώνα. Υπάρχει πρόταση από την Ατζούν Media. Θα δείξει. Είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση», είπε σχετικά με τον μουσικό διαγωνισμό.

Όσον αφορά το Survivor All Star και το αν της έχει γίνει πρόταση, εξήγησε: «Έχει γίνει. Σε πιάνω αδιάβαστη, υπάρχουν κι άλλες προτάσεις».

Παντρεύεται η τραγουδίστρια;

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day, εντόπισε την Ειρήνη Παπαδοπούλου και η ρεπόρτερ του καναλιού βρήκε την ευκαιρία να μάθει λίγα πράγματα για την προσωπική της ζωή.

Η τραγουδίστρια ένα μήνα πριν περίπου συγκατοίκησε με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, επομένως πολλά είναι τα ερωτήματα για το πότε θα πάνε και ένα βήμα παρακάτω, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Κάποια στιγμή θα με δείτε και νυφούλα», είπε αρχικά η ίδια και συμπλήρωσε σχετικά με την απόφασή τους να ζήσουν μαζί: «Όλα καλά, είμαι πολύ καλά και ήρεμη».