«Άσε τα γατιά και γίνε μάνα...» - Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με την ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Twitter / Κατερίνα Στεφανίδη
Twitter / Κατερίνα Στεφανίδη

Την Πέμπτη 27/10 η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε δημόσια την μάχη που έδωσε με την βουλιμία, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μία φωτογραφία της αγκαλιά με ένα γατάκι, το οποίο μόλις υιοθέτησε.

Η ίδια θέλησε να προτρέψει έτσι το κοινό της να κάνει το ίδιο, ώστε να σωθούν πολλές ζωές που το έχουν ανάγκη, ωστόσο μερικοί έχουν αντίθετη άποψη και τις άφησαν ορισμένα πικρόχολα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη που ξεσήκωσε το Twitter

«Υιοθετήστε ένα αδεσποτάκι να δείτε τι ωραία που είναι», έγραψε εκείνη, με έναν από τους χρήστες να της απαντά: «Άσε τα γατιά και γίνε μάνα, πριν το ρολόι της φύσης τελειώσει». Φυσικά, δεν το άφησε έτσι και είπε: «Έχω δυο παιδιά ήδη άνθρωπε μου».

Κατερίνα Στεφανίδη αντιδράσεις

Κατερίνα Στεφανίδη Twitter

«Με εκνευρίζει να με ρωτάνε πότε θα σταματήσω την...»

Η Κατερίνα Στεφανίδη το μεσημέρι της Κυριακής (2/10) παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή, «Open Sport» όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για τους στόχους που είχε τη φετινή αθλητική χρονιά -δείτε εδώ ποιο μετάλλιο κατέκτησε στο άλμα επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Από την άλλη, δεν δίστασε να τοποθετηθεί αναφορικά με την ερώτηση που πλέον την εκνευρίζει όταν της την κάνουν καθώς είναι αρκετά προσωπική

«Με τον σύντροφο μου, τον Μιτς ήμασταν συναθλητές. Γίναμε ζευγάρι και συνεχίσαμε να κάνουμε προπόνηση μαζί. Περίπου έναν χρόνο αργότερα μετακομίσαμε μαζί στο Οχάιο, με την λογική ότι θα με προπονεί μόνο εκείνος. Η συμφωνία ήταν να με προπονεί και να τον προπονώ, αλλά δεν ήμουν εξίσου καλή. Το θέμα με την ιθαγένεια του Μιτς πήρε πολύ λάθος διαστάσεις, που δεν ήθελα να πάρει και δεν είχα σκοπό.

Παλαιότερα λέγαμε ότι θέλουμε να κάνουμε παιδάκια και να είμαστε νέοι γονείς. Τώρα αλλάξαμε, λέμε ότι δεν θέλουμε παιδιά. Με εκνευρίζει να με ρωτάνε πότε θα σταματήσω την καριέρα μου για να κάνω παιδί. Για αυτό λέμε ότι δεν θέλουμε να κάνουμε παιδιά. Δεν λέω ότι δεν θα κάνουμε ποτέ, απλά δεν είναι ο στόχος μου. Έχουμε συζητήσει και να υιοθετήσουμε…».