Με στενό μαύρο φόρεμα και ψηλές γόβες - Πιο εντυπωσιακή από ποτέ η Ζέτα Δούκα δίπλα στον σύντροφό της, Μιχάλη Χατζαντωνά

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Στιγμές ευτυχίας βιώνει η Ζέτα Δούκα, καθώς μετά τους εορτασμούς για την ονομαστική γιορτή της κόρης της, η ηθοποιός "το έριξε έξω" μαζί με τον σύντροφό της, Μιχάλη Χατζαντωνά, και ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε και τους απαθανάτισε.

Το βράδυ της Τετάρτης 27/10, λοιπόν, οι δυο τους βρέθηκαν στο Θέατρο Δημήτρης Χόρν και παρακολούθησαν την παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο», την οποία σκηνοθετεί ο Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος και πρωταγωνιστεί η κολλητή της, Μαρία Ναυπλιώτου.

Η εμφάνιση της Ζέτας Δούκα και του Μιχάλη Χατζαντωνά

Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο στενό μίντι φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρες γόβες και μία πολύχρωμη μικρή τσάντα. Το μακιγιάζ της ήταν απαλό σε γήινες αποχρώσεις, ενώ τα μαλλιά της ήταν λυτά. Για αξεσουάρ επέλεξε ένα ζευγάρι χρυσούς κρίκους, με τους οποίους δεν μπορείς ποτέ να κάνεις λάθος. Ο καλός της, από την άλλη πλευρά, φορούσε ένα μαύρο παντελόνι και ένα πουκάμισο με έντονο μοτίβο.

Ζέτα Δούκα σύντροφος

Ζέτα Δούκα Μιχάλης Χατζαντωνάς

Αυτό είναι το σπίτι του ζευγαριού

Μπορεί για μερικές ημέρες να βρέθηκε σε κοριτσίστικο ταξιδάκι με την Μαρία Ναυπλιώτου και άλλες φίλες της, ωστόσο όταν επέστρεψε στην Αθήνα, η Ζέτα Δούκα, ήξερε πως έχει γυρίσει πίσω στον μικρό παράδεισο που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Μιχάλη Χατζαντωνά, το σπίτι τους δηλαδή.

Πρόκειται για ένα κτίριο στη Βούλα, με μεγάλο σαλόνι για να μπορεί να παίζει άνετα η κόρη της και εκείνη να κάνει την γυμναστική της, στο κέντρο του οποίου βρίσκεται ένας μεγάλος γωνιακός καναπές σε κατακόκκινο χρώμα. Τριγύρω υπάρχουν μεγάλα και επιβλητικά ξύλινα έπιπλα, όπως για παράδειγμα ένα γραφείο και δύο συρταριέρες.

Στους τοίχους υπάρχουν διάφοροι πίνακες που έχουν κοινό χαρακτηριστικό τους το μαύρο χρώμα και έχουν μία πιο ποπ διάθεση, ενώ φυσικά δεν λείπουν και τα φυτά, με την ηθοποιό να έχει αφιερώσει ένα ολόκληρο ράφι για την θέση τους.

Ζέτα Δούκα - σπίτι

Ζέτα Δούκα - διακόσμηση

Ζέτα Δούκα - διακόσμηση σπιτιού

Ζέτα Δούκα