Παρασκηνιακό βίντεο από την κρυφή εγκυμοσύνη της Εβελίνας Παπούλια

Τότε που πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, Δύο Ξένοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Εβελίνα Παπούλια μπορεί στα πρώτα της βήματα στην υποκριτική να συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, ωστόσο, έγινε ευρέως γνωστή από το ρόλο της στη σειρά Δύο Ξένοι που προβαλλόταν μέσα από τη συχνότητα του MEGA με τεράστια επιτυχία.

Υποδυόταν την Μαρίνα Κουντουράτου η οποία ήταν ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο Μαρκορά (Νίκο Σεργιανόπουλο) ωστόσο η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα. Στο τέλος έμεινε έγκυος σε δίδυμα, τα οποία ήταν του Κωνσταντίνου αλλά εκείνη έλεγα πως μπαμπάς των παιδιών ήταν ο Αίας, καθώς δεν ήθελε να γίνει γνωστή η σχέση τους.

Ωστόσο, την εποχή εκείνη δεν ήταν έγκυος μόνο στην σειρά, αλλά και στην πραγματικότητα, όμως κανείς δεν γνώριζε τίποτα, παρά μόνο οι άνθρωποι που την ήξεραν.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, έκανε repost ένα βίντεο από τα γυρίσματα των Δύο Ξένων που ήταν έγκυος στην κόρη της Αφροδίτη Λιάντου (δείτε ποιος είναι ο πρώην σύζυγός της και πατέρας της κόρης της).

Το βίντεο από την κρυφή εγκυμοσύνη της Εβελίνας Παπούλια στους Δύο Ξένους

Αυτός είναι ο σύντροφος της

Η Εβελίνα Παπούλια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς τόσο στα επαγγελματικά της όσο και στα προσωπικά της είναι στα καλύτερά της. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός έχει επιλέξει φανερά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Ωστόσο, αυτό που είναι αρκετά γνωστό είναι το γεγονός πως εδώ και 7 χρόνια είναι τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφό της, Σταύρο ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει και για το φλερτ που είχε με συνάδελφό της.

Βέβαια, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τους έχει "τσακώσει" σε βραδινές εξόδους που έχουν κάνει κατά καιρούς μαζί. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, το ζευγάρι φαίνεται να είναι τρελά ερωτευμένο.

Εβελίνα Παπούλια μαζί με τον σύντροφό της

Ο σύντροφος της Εβελίνας Παπούλια, Σταύρος

Εβελίνα Παπούλια