«Είναι παιδί με ειδικές ανάγκες! Καταλαβαίνει αλλά δεν μπορεί να...» - Συγκλονίζει η Χαρά Βέρρα για την εγγονή της

«Δεν μιλά καθόλου, δεν κάθεται και δεν περπατά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι παιδί με ειδικές ανάγκες! Καταλαβαίνει αλλά δεν μπορεί να...» - Συγκλονίζει η Χαρά Βέρρα για την εγγονή της

Η Χαρά Βέρρα έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Mega Καλημέρα, με αφορμή τι φήμες χωρισμού από τον σύζυγό της (δείτε ποιος είναι). Ακόμα η τραγουδίστρια, αναφέρθηκε στην εγγονή της, που είναι παιδάκι με ειδικές ανάγκες.

«Δούλευα σε μαγαζί στην Αθήνα, μου παρήγγειλε ένας πελάτης το “Θα κάνω ζημιές” και εκείνη τη στιγμή που ξεκινώ το τραγούδι, πιάνει το τραπέζι, το γυρίζει τούμπα στην πίστα και μου το φέρνει στο κεφάλι. Με πήγαν στο νοσοκομείο, μου έκαναν ράμματα, ξαναγύρισα στο μαγαζί για να ηρεμήσω και μετά με πήγαν σπίτι», ανέφερε αρχικά για την πορεία της στο τραγούδι.

Η εξομολόγηση της Χαράς Βέρρα για την εγγονή της

«Η Χαρούλα μου είναι παιδάκι με ειδικές ανάγκες, αλλά όλα καλά. Έτσι γεννήθηκε, για εμένα δεν είναι πρόβλημα η Χαρούλα μου. Έχουμε έναν άγγελο στο σπίτι. Καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει και να πει μαμά πεινάω, θέλω νερό. Δεν μιλά καθόλου, δεν κάθεται και δεν περπατά, αλλά πορευόμαστε με αυτό», εξομολογήθηκε και συγκίνησε (αυτή είναι η εγγονή της! δείτε φωτογραφία τους)

Όταν μάλιστα είχε μιλήσει στην εκπομπή “Ευτυχείτε” τα λόγια της είχαν ραγίζει καρδιές σχετικά με την καθημερινότητα της μικρής, λέγοντας πως δεν μπορεί ούτε να μασήσει την τροφή της.

Συγκεκριμένα, είχε πει συγκινημένη: «Η εγγονή μου είναι παιδάκι με ειδικές ανάγκες, έτσι γεννήθηκε. Έχει κλείσει τα δέκα, δεν περπατάει, δεν μιλάει, δεν μπορεί να μασήσει την τροφή, δεν κάθεται. Καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει».