Πρωινό: «Δεν θέλω να απαντήσω! Έχουμε εισχωρήσει σε...» - Η ερώτηση για την Κίρκη που τάραξε τον Θέμη Αδαμαντίδη

Η αντίδραση του που έφερε έντονη αμηχανία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό: «Δεν θέλω να απαντήσω! Έχουμε εισχωρήσει σε...» - Η ερώτηση για την Κίρκη που τάραξε τον Θέμη Αδαμαντίδη

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Παρασκευή 28/10 ο Θέμης Αδαμαντίδης όπου παραχώρησε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο τραγουδιστής μίλησε για τη μητέρα του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή (δείτε βίντεο από την κηδεία), ωστόσο μια ερώτηση που του έγινε, έφερε την αντίδραση του.

«Ποτέ δεν είχα θέματα με τη μαρκίζα. Η μητέρα μου ήταν άρρωστη, πρόλαβα να της πω αυτά που ήθελα. Είναι μεγάλη απώλεια ο θάνατος της μητέρας μου. Μια μέρα πριν φύγει από τη ζωή ήμασταν μαζί, την αγκάλιασα και τη φίλησα. Πολλές φορές είχαν αποκαλέσει τη μητέρα μου “Λάζαρο”. Πήγαινε να “φύγει” και ξαναγύριζε. Ποτέ δεν ήμουν αυστηρός μπαμπάς. Δύο από τα αγόρια μου έχουν πολύ καλή φωνή. Το όνομα Αδαμαντίδης το άλλαξε ο πατέρας μου», είπε αρχικά για την μητέρα του.

Η αντίδραση του Αδαμαντίδη σε ερώτηση για την Βαρβάρα Κίρκη

Όταν ρωτήθηκε για την σχέση του με την Βαράβα Κίρκη που δεν έγινε γνωστή με ωραίο τρόπο είπε: «Αν δεν ήμουν ερωτευμένος με τη Βαρβάρα, δεν θα ήμασταν μαζί. Ήταν κακή στιγμή όλο αυτό που συνέβη».

Όταν όμως ο παρουσιαστής τον ρώτησε για το περιβόητο βίντεο άνδρας να την χτυπάει και αν είναι αυτό ο άνδρας, ο Θέμης Αδαμαντίδης είπε: «Να σου πω, εδώ Γιώργο μου έχουμε εισχωρήσει σε ένα θέμα το οποίο έχουμε απευθυνθεί κάπου αλλού γι’ αυτό το ζήτημα και δεν θέλω να απαντήσω. Ούτε για δικαστήρια θέλω να μιλήσω».

Το δαχτυλίδι που είχε κάνει δώρο η μητέρα του Θέμη Αδαμαντίδη στην Βαρβάρα Κίρκη

Η Βαρβάρα Κίρκη μίλησε εκπομπή «Super Κατερίνα» για το δακτυλίδι που της χάρισε η μητέρα του Θέμη Αδαμαντίδη πριν φύγει από τη ζωή.

«Ο Θέμης την αγαπούσε πάρα πολύ, θέλω να το ξέρετε αυτό. Πηγαίναμε πολύ συχνά και τη βλέπαμε. Και αυτό το δακτυλίδι είναι δώρο δικό της. Με αγαπούσε πάρα πολύ. Ήταν πάρα πολύ καλή γυναίκα. Ήταν υπόδειγμα μάνας» είπε συγκινημένη η Βαρβάρα Κίρκη.