«Ήταν πεθαμένη! Πήγα και τη χάιδεψα» - "Λύγισε" η Ζωζώ Σαπουντζάκη στο πλατό του Πρωινού

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της για το θάνατο που την έχει σημαδέψει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήταν πεθαμένη! Πήγα και τη χάιδεψα» -

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε την Παρασκευή 28/10 η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η επιτυχημένη ηθοποιός, αναφέρθηκε στον έρωτα της ζωή της με τον οποίο είναι ακόμη μαζί, ενώ "λύγισε" μιλώντας για το θάνατο της μητέρας της.

Η απώλεια της μητέρας της ήταν πολύ δύσκολη, αφού όπως εξομολογήθηκε έμαθε ξαφνικά πως έφυγε από τη ζωή, ενώ στην αρχή νόμιζε κοιμάται.

Η εξομολόγηση της Ζωζώς Σαπουντζάκη για το θάνατο της μαμάς της

«Είχα πολύ μεγάλη αδυναμία στη μάνα μου. Κάποια στιγμή δεν πήγα στη Κινέττα και κοιμήθηκα στην Αθήνα. Είχα μία φίλη, τη Μαίρη, η οποία με αγαπούσε πάρα πολύ. Και μου τηλεφωνεί το πρωί και μου λέει “έλα να πάμε στην Κινέττα”. Δεν μου είπε τίποτα. Με παίρνει με το αυτοκίνητό της και με πηγαίνει», είπε αρχικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Και είπε συγκινημένη: «Κατεβαίνω και με περίμενε ο κύριος αυτός και μου λέει “έλα να δεις τη μανούλα σου τι ωραία που κοιμάται”. Και η μαμά ήταν πεθαμένη. Πήγα, τη χάιδεψα και… Αυτά!».

Να σημειωθεί πως η Ζωζώ Σαπουντζάκη δεν έχει αποκτήσει τα δικά της παιδιά - δείτε εδώ ποιοι είναι οι χρυσοί κληρονόμοι της.

Σπάραξαν πάνω από το φέρετρο της Μάρθας Καραγιάννη Δούμα, Σούρας και Σαπουτζάκη -

Το τελευταίο αντίο είπαν φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες στην Μάρθα Καραγιάννη το μεσημέρι της Πέμπτης 22/9 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, η οποία έφυγε από την ζωή περασμένη Κυριακή 18/9 σε ηλικία 82 ετών.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly ήταν εκεί και απαθανάτισε τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν και βιώνουν οι κοντινοί της άνθρωποι με την απώλειά της, όπως για παράδειγμα η Ντόρα Δούμα, ο Δημήτρης Σούρας και η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Μάλιστα, σπαρακτικά είναι τα στιγμιότυπα που δείχνουν τους 3 φίλους της Μάρθας Καραγιάννη να στέκονται πάνω από το φέρετρό της και να ξεσπούν σε λυγμούς, ενώ συγκινητικά ήταν και τα λόγια του Σπύρου Μπιμπίλα για την αγαπημένη και σπουδαία ηθοποιό.

undefined

undefined

undefined