Φόρεσε το μαγιό της και βούτηξε στην θάλασσα - Η εξόρμηση που έκανε η Δανάη Μπάρκα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου

Το βίντεο που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Ευκαιρία για τριήμερο ξεκούρασης και χαλάρωσης βρήκαν πολλοί από τους celebrities ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, οι οποίοι έκαναν μερικές αποδράσεις εκτός Αθηνών, ενώ άλλοι έδωσαν το παρών στις παρελάσεις, όπως η Κατερίνα Καραβάτου.

Μεταξύ εκείνων που ταξίδεψαν εκτός πρωτεύουσας ήταν και η Δανάη Μπάρκα, η οποία πήγε στο χωριό της, στην Ήπειρο και μάλιστα ήταν αρκετά τολμηρή που φόρεσε τα μαγιό της και βούτηξε!

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 28/10 μερικές εξορμήσεις σε πάρκα, λίμνες και βουνά και αμέσως μετά πήγε στην θάλασσα και κολύμπησε.

Η ίδια μάλιστα, δημοσίευσε και ένα βίντεο στον Instagram, όπου τη βλέπουμε να κολυμπά αγκαλιά με το σκυλάκι της στο ηλιοβασίλεμα.

Οι βουτιές της Δανάης Μπάρκα στην θάλασσα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου

Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα σε όσα τοξικά σχόλια έχει δεχτεί

Στη Real Life και στην Νίκη Κώτσου έδωσε συνέντευξη η Δανάη Μπάρκα και μεταξύ άλλων ξεχώρισε και το κομμάτι όπου μίλησε για τα κακεντρεχή σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς. Η γλυκιά παρουσιάστρια προσπαθεί να έχει κλειστά αυτιά απέναντι σε τοξικούς ανθρώπους και να κάνει ανεπηρέαστη τη δουλειά της και να ζει τη ζωή της χωρίς να επηρεάζεται από σχόλια.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από καιρό είχε ξεσπάσει μεγάλος σάλος μετά την κριτική της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τα κιλά της που προκάλεσε ακόμα και τη διαγραφή της από τη Νέα Δημοκρατία. Ωστόσο η πολιτεύτρια δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε τα σχόλιά της εις βάρος της Μπάρκα, με την ίδια να εισπράττει την πληρωμένη απάντηση της (δέιτε εδώ).

Όσο και να σε αγαπούν οι περισσότεροι, έχεις ακούσει και τοξικά σχόλια, ακόμα και για την εμφάνισή σου. Πώς τα διαχειρίστηκες;

«Είναι σαν να μην τα άκουσα. Ο καθένας ακούει τοξικά σχόλια, δεν είναι θέμα εμφάνισης, είναι θέμα βλακείας του ανθρώπινου μυαλού. Δεν εννοώ ένα αυστηρό σχόλιο ή μια παρατήρηση – που αυτά μπορεί να κάνουν καλό. Μιλώ φυσικά για κακεντρέχειες ανθρώπων πίσω από τα πληκτρολόγια. Δεν πρόκειται ποτέ να απαντήσω και να «μπλεχτώ» σε ίντριγκες με κάποιον που βρίσκει χρόνο και τον σπαταλάει, προκειμένου να ρίξει λάσπη σε ένα τρίτο πρόσωπο. Αν κάποιος δεν μας αρέσει, που είναι απόλυτα φυσιολογικό να μη μας αρέσουν όλοι, δεν τον βλέπουμε, δεν τον ακολουθούμε, δεν ασχολούμαστε».