«Έχω μεγαλώσει μέσα στους γύφτους και στην κλεψιά! Δεν έχετε...» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Τάσο Ξιαρχό

Το βίντεο με τις αποκαλύψεις του χορογράφου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχω μεγαλώσει μέσα στους γύφτους και στην κλεψιά! Δεν έχετε...» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Τάσο Ξιαρχό

Σε ένα ασύλληπτο ξέσπασμα προχώρησε ο Τάσος Ξιαρχό κάνοντας αποκαλύψεις που σοκάρουν, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok. Συγκεκριμένα, ο γνωστός χορογράφος με αφορμή κάποια αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για ένα βίντεο που δημοσίευσε, εκνευρισμένος θέλησε να απαντήσει στους διαδικτυακούς του φίλους, τονίζοντας πως είναι δικαίωμα του να κάνει αυτό που θέλει.

Το ξέσπασμα του Τάσου Ξιαρχό

«Έχω τσαντιστεί πάρα πολύ. Σήμερα έκανα ένα βίντεο με του Lax το τραγούδι, το Air Max. Από κάτω γράφουν διάφοροι “άστο δεν είναι για εσένα και ξαφνικά είδες κάποιον που έγινε διάσημος και τον ακολουθίες”. Εγώ θέλω να σας πω κάτι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα. Έχω μεγαλώσει στο Μενίδι, είμαι 30 χρονών. Έχω μεγαλώσει μέσα στους γύφτους, μέσα στην κλεψιά, μέσα στα όπλα. Μας κλέβανε κάθε βδομάδα.

Έχω δυσκολευτεί πάρα πολύ στη ζωή μου και το ότι επέλεξα στη ζωή μου να κάνω εμπορική εικόνα για να μπορώ να βγάλω λεφτά, να ζήσω καλά και να φύγω από τη φτώχεια, δεν έχετε το δικαίωμα να μου λέτε τι θα κάνω και με ποιον θα χορεύω. Αν εμένα ο Lex μου γεμίζει την ψυχή με τα λόγια του, γιατί πραγματικά είναι ποιητής, τότε είναι δικό μου θέμα. Και αν θες να με δείχνεις με το δάχτυλο και να λες “αυτός ο τύπος ο εμπορικός που κάνει Φουρέιρα και Josephine” δεν έχει το δικαίωμα, τότε κοίτα την πάρτη σου και άσε τα πιστόλια μου με κυνήγησαν στην εφηβεία μου», είπε ενοχλημένος ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος πρόσφατα αναφέρθηκε και στην απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει πριν καιρό.

Προκαλεί ξανά ο Ξιαρχό με τις δηλώσεις του μετά τον σάλο με το βίντεο που δημοσίευσε με την κοπέλα

Το πρωί της Κυριακής (18/9) μέσα από την εκπομπή, «OPEN Weekend» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Τάσος Ξιαρχό όπου δεν δίστασε να αναφερθεί για την την απόπειρα αυτοκτονίας του αλλά και για τον σάλο που είχε δημιουργηθεί με το βίντεο που είχε δημοσιεύσει αναφορικά με την κοπέλα και τα παραπάνω κιλά (δείτε εδώ αναλυτικά).

«Έχει ακόμα δυο τρεις καραγκιόζηδες το TikTok που στέλνουν και λένε δεν ξεχνάμε ποτέ ρίγες. Τι δεν ξεχνάμε ρε, εδώ δεν μπήκε καν φυλακή ο άλλος ο Λιγνάδης που πήγε βίασε και το ξεχάσατε όλοι σας και θυμόμαστε τις ρίγες; Αυτά είναι τα καραγκιοζιλίκια της ελληνικής τηλεόρασης, γι' αυτό δεν ασχολούμαι και πάρα πολύ.

Όχι, μετανιώνω για άλλα πράγματα που ήταν πολύ χειρότερα και δεν ήταν σε βίντεο, γι’ αυτά να μετανιώνουμε. Αλλά αν είναι να μετανιώνω για κάτι που οι άλλοι θεωρούν κακό, είναι τεράστιο λάθος, το θέμα είναι να μετανιώσεις εγώ και εσύ, για κάτι που ποτέ δεν έχει δημοσιευτεί. Το ότι εγώ μετά απ' όλα αυτά βρήκα τον εαυτό μου και προσπάθησα να αναδυθώ, είναι δικό μου καλό.

Επίσης, σε όσους δεν με πιστεύουν για την απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά ήξεραν όμως ότι είχα πάρει 40 χάπια και είδαν ότι ο οργανισμός μου δεν θέλει να φύγει, δεν έχω να πω σε κανέναν πώς είναι να θες να αυτοκτονήσεις ή να μη θέλεις να αυτοκτονήσεις και για ποιο λόγο το έκανα».