«Είναι κάτι που έκανα μία φορά και δεν θα το ξανακάνω, τέλος» - Τα "καρφιά" της Ναταλί Κάκκαβα κατά του ΣΚΑΪ

Όλα όσα ανέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Είναι κάτι που έκανα μία φορά και δεν θα το ξανακάνω, τέλος» - Τα

Το πρωί του Σαββάτου (29/10) η Ναταλί Κάκκαβα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής, «Χαμογέλα και πάλι» όπου δεν δίστασε να αναφερθεί και για την περίοδο της συνεργασίας της στον ΣΚΑΙ -δείτε εδώ τί είχε πει παλιότερα.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην περίοδο που βρισκόταν στο MEGA σχολιάζοντας: «Θα ήθελα να μην έχει κλείσει. Ήταν μία πολύ αγνή περίοδος της ζωής μου και πολύ ξεχωριστή».

Οι δηλώσεις της Ναταλί Κάκκαβα

«Έτσι ένιωσα, έτσι έκανα. Ήταν εντελώς ειλικρινές από μέρους μου. Είναι κάτι που έκανα μία φορά και δεν θα το ξανακάνω. Το ένιωσα, το έκανα, τέλος».

Η όλο νόημα ανάρτηση της Κάκκαβα για τους επικριτές της ίδιας και του Γκουντάρα

Η Νάταλι Κάκκαβα και ο σύζυγός της Γρηγόρης Γκουντάρας μετά την οριστική αυλαία της εκπομπής «Όλα Γκουντ», βρίσκονται στη Νάξο και απολαμβάνουν οικογενειακές στιγμές. Το γεγονός ότι η εκπομπή τους δεν πήρε το ''πράσινο φως'' για του χρόνου, προκάλεσε αρνητικά σχόλια από κάποιους, τα οποία απάντησαν και στον αέρα. Ωστόσο η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια νέα ανάρτηση για να εκφράσει την αγάπη της προς τον άντρα και την οικογένειά της, ρίχνοντας παράλληλα και τα βέλη της προς όσους τους κατέκριναν.

Οι δυο τους παρά τη λήξη της συνεργασίας με τον ΣΚΑΙ, είχαν μόνο καλά λόγια να πουν, ενώ κράτησαν τις καλές στιγμές που έζησαν όλο αυτό το διάστημα κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι ξέσπασαν σε κλάματα στην τελευταία εκπομπή κάνοντας μάλιστα και χιούμορ για το τι θα πει ο κόσμος για τους δυο τους, τώρα που τους βλέπει έτσι.

«Όταν ο γιος σου γίνεται paparazzi… Συνειδητοποιείς πως αυτό που αξίζει τελικά είναι να παραμένεις αγαπημένος και δεμένος με τον άνθρωπο σου ό,τι και αν συμβαίνει δίπλα σου.. Να δημιουργείς σταθερές βάσεις στα παιδιά σου πως πάνω απ' όλα είναι η οικογένεια..

Συνειδητοποιείς πως αυτό που αξίζει τελικά είναι να παραμένεις αγαπημένος και δεμένος με τον άνθρωπο σου ό,τι και αν συμβαίνει δίπλα σου..
Να δημιουργείς σταθερές βάσεις στα παιδιά σου πως πάνω απ' όλα είναι η οικογένεια..
Να έχουν να θυμούνται τέτοιες εικόνες από τους γονείς τους..
Πως η αρχή και το τέλος κάθε ημέρας πρέπει να σε βρίσκουν χέρι χέρι..
Πως τελικά η αγάπη κερδίζει τα πάντα.. Και κυρίως τους τοξικούς, τους κενούς και ψεύτικους ανθρώπους...».

Η ανάρτηση της Κάκκαβα για την αγάπη και τους τοξικούς ανθρώπους