«Το σκέφτομαι να...» - Έτοιμη να γίνει για δεύτερη φορά μητέρα η Βαλέρια Κουρούπη;

Όλα όσα αποκάλυψε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Το σκέφτομαι να...» - Έτοιμη να γίνει για δεύτερη φορά μητέρα η Βαλέρια Κουρούπη;

Η Βαλέρια Κουρούπη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά-δες» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Φυσικά, δεν δίστασε να αναφερθεί και για την μητρότητα αλλά και για το ενδεχόμενο μιας υιοθεσίας.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός έχει "σπάσει" την σιωπή της πριν από λίγο καιρό αφού είχε αποκαλύψει πως έχει δεχθεί σεξουαλική και λεκτική κακοποίηση.

Οι δηλώσεις της Βαλέριας Κουρούπη

«Έκανα παιδί λίγο πριν τα 30. Θυμάμαι τη δυσκολία του να δουλεύεις και να νιώθεις τις ενοχές ότι λείπεις πάρα πολύ από το παιδί, αλλά θυμάμαι και την αφοσίωσή μου, όπως θυμάμαι τον κόπο, τον μόχθο. Να τα λέμε αυτά, μη λέμε μόνο τις ομορφιές της μητρότητας.

Καθόμασταν στο θέατρο, όλοι ήταν χαρούμενοι και εγώ πάντα είχα ένα αγκάθι γιατί έλειπα από εκεί απ’ όπου έπρεπε να είμαι. Αυτό δεν τελειώνει ποτέ. Σήμερα το παιδί μου είναι ενήλικας και όταν είμαι κάπου μακριά, ακόμα και στις διακοπές μου, είναι σαν να λείπει μια αποσκευή που έχεις αφήσει πίσω.

Μεγαλώνω πολύ πια, το σκέφτομαι να υιοθετήσω ένα παιδί, αλλά δεν έχω το κουράγιο να μιλήσω πίσω σε όλα αυτά, δεν με πειράζει τόσο η βρεφική ηλικία αλλά το μετά, όταν ξεκινά το σχολείο. Θα είμαι μια μεγάλη γυναίκα, θέλει αντοχές άλλου τύπου».

H σπάνια εξομολόγηση της Βαλέριας Κουρούπη: «Όταν χωρίσαμε με τον πρώην άνδρα μου, ήταν...»

Το απόγευμα της Δευτέρας 4/4 η Βαλέρια Κουρούπη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή αλλά και για την πορεία της στο θέατρο ενώ μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για το διαζύγιό της και το πώς έφτασε να μένει παρά τον χωρισμό της στο ίδιο σπίτι με τον πρώην άνδρα της. «Με τον Νίκο μέναμε μαζί 20 χρόνια. Ήταν πολύ σημαντικός έρωτας, ο άνθρωπος που με διαμόρφωσε. Δεν μπορείς σε αυτές τις σχέσεις να είσαι σκληρός, είναι σαν να ακυρώνεις τις επιλογές σου και τον εαυτό σου.

Ήταν ωραία από το πρώτο βράδυ που έφυγε, έγινε μαλακά. Όταν έγινε ήταν κάπως λυτρωτικό και είχαμε χρόνο να το επεξεργαστούμε. Είχα δυσκολίες οικονομικά. Είπα ότι μένω με τον πρώην άνδρα μου για να πάρει θάρρος ο κόσμος να βλέπουν ότι συμβαίνει. Μας διευκόλυνε και το σπίτι γιατί δεν μέναμε στο ίδιο δωμάτιο. Έχω χωρίσει εδώ και 3 χρόνια, τα πρώτα 2 μέναμε μαζί».