«Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από οικογενειακό φίλο» - Συγκλονίζει η Ναταλία Δραγούμη με το περιστατικό που βίωσε

«Ήθελα να ανοίξω τα μάτια του κόσμου και των γονιών μου κυρίως»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από οικογενειακό φίλο» - Συγκλονίζει η Ναταλία Δραγούμη με το περιστατικό που βίωσε

Στην κάμερα της εκπομπής, «Πάμε Δανάη» παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη η Ναταλία Δραγούμη όπου έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν αλλά και στην σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε ως παιδί.

Η εξομολόγηση της Ναταλίας Δραγούμη

«Όταν ήμουν μικρή, ήμουν σε ομάδα ενόργανης. Ήμασταν πρωταθλήτριες Ελλάδος. Έκανα ενόργανη από τα 6 μου έως 14 χρονών. Η αθλήτρια ενόργανης πρέπει να μην ψηλώνει, για αυτό σταμάτησα για έναν χρόνο, με σκοπό να συνεχίσω αργότερα. Όσο δεν έκανα ενόργανη, ψήλωσα πολύ και ο προπονητής μου, δεν με πήρε πίσω στην ομάδα, μου πρότεινε να ξεκινήσω volley. Τώρα το λατρεύω το beach volley. Την πρώτη φορά που ήρθε ο πατέρας μου να με δει σε επιδείξεις ενόργανης, ξέχασα την χορογραφία και έφυγα κλαίγοντας».

«Τελειώνοντας τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, πήγα στο Παρίδι για δύο χρόνια. Μόλις γύρισα, συνεργάστηκα με τη Μαίρη Χρονοπούλου στη σειρά “Μάνα είναι μόνο μία”. Ο ρόλος μου εκεί προέυψε από μια γυμνόστηθη φωτογραφία μου σε ένα περιοδικό που έγραφε: “Είμαι η Ναταλία Δραγούμη, μόλις γύρισα από το Παρίσι και ψάχνω δουλειά”».

Όσο για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε ως παιδί, η ίδια εξομολογήθηκε: «Είχα πει για μια σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκα από έναν οικογενειακό φίλο. Το είπα, γιατί ο άνθρωπος αυτός ήταν άτομο εμπιστοσύνης της οικογένειάς μου. Με πήγαινε βόλτες. Ήθελα να ανοίξω τα μάτια του κόσμου και των γονιών μου κυρίως».

Πανύψηλη με πόδια γαζέλας - Σαν μοντέλο η 19χρονη κόρη της Ναταλίας Δραγούμη

Η Ναταλία Δραγούμη έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον σύζυγό της, Έντι Ρόμπερτς, ο οποίος είναι αρχιτέκτονας, την Κλειώ και τον Φίλιππο. Παρά τις δύο γέννες, λοιπόν, η ηθοποιός έχει καταφέρει να παραμείνει κορμάρα όλα τα χρόνια που την γνωρίζουμε και το αποδεικνύει συνεχώς, όμως την ομορφιά της και τα καλά της γονίδια φαίνεται πως έχει πάρει και η κόρη της.

Η Κλειώ ήρθε στη ζωή του ζευγαριού λίγο μετά τον γάμο τους, αφού ήταν ήδη έγκυος όταν πραγματοποιήθηκε το ευχάριστο γεγονός και πλέον είναι 19 χρονών. Δεν επιθυμεί να ασχοληθεί με την υποκριτική, ωστόσο η εμφάνισή της και οι αναλογίες της θυμίζουν μοντέλο.

Έχει μακριά καστανά μαλλιά, όπως και μάτια, μεγάλα σαρκώδη χείλη και δυο πανύψηλα πόδια, σαν γαζέλα, αλλά λόκληρη η σιλουέτα της είναι εντυπωσιακή, καθώς είναι αδύνατη και γραμμωμένη.

Ναταλία Δραγούμη παιδιά

Ναταλία Δραγούμη κόρη

Ναταλία Δραγούμη παιδί