Στιγμές ευτυχίας για την εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη - «Με βγάλανε για...»

Η ανάρτηση στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει έναν παραπάνω λόγο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή. Ωστόσο, μέχρι στιγμής η γνωστή influencer έχει επιλέξει συνειδητά να μην αποκαλύψει το φύλο του μωρού της.

Βέβαια, η ίδια παραμένει ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, το πρωί της Κυριακής (30/10) βρέθηκε στην παραλία προκειμένου να απολαύσει τον ηλιόλουστο καιρό.

Φυσικά, η ίδια δεν ήταν μόνη της αλλά με παρέα αφού στο πλευρό της βρέθηκαν οι καλοί της φίλοι, Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Fipster και η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Οι αναρτήσεις της Μαίρης Συνατσάκη

«Δεν μπορούσα να σταθώ όρθια» - Η εξομολόγηση της Μαίρης Συνατσάκη στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Μαίρη Συνατσάκη διαθέτει έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram και αφού έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις δυσκολίες που της προξένησε η εγκυμοσύνη της τους πρώτους μήνες, πλέον δημοσιεύει συχνά διάφορα stories από την καθημερινότητά της.

Τις προάλλες, λοιπόν, θέλησε να αναρτήσει ένα μικρό βιντεάκι που παρακολουθούσε η ίδια όταν δεν αισθανόταν καθόλου καλά το πρώτο διάστημα της κύησης, προχωρώντας σε μία εξομολόγηση, η οποία κατέληγε στο συμπέρασμα πως δεν αξίζει να συγκρίνουμε τους εαυτούς μας με οποιονδήποτε άλλο μπορεί να περνάει κάτι αντίστοιχο.

«Βρήκα αυτό το βιντεάκι που είχα στείλει στους δικούς μου στις αρχές της εγκυμοσύνης που δεν μπορούσα να σταθώ όρθια από τους εμετούς και την αδιαθεσία. Θαύμαζα απεριόριστα αυτό το κορίτσι που έκανε full on χορογραφία στον ένατο μήνα της. Respect στις αθλητικές, κινητικές, σούπερ ενεργές εγκύους.

Σας κοιτάζω με θαυμασμό από την απέναντι πλευρά, αλλά παραμένω ξαπλωμένη κυρίως στον καναπέ και εκτιμώ την κάθε εμπειρία εγκυμοσύνης είναι ξεχωριστή και μοναδική. Θυμήσου να μην σε συγκρίνεις», έγραψε χαρακτηριστικά.