Φαίη Σκορδά: Στα σοκάκια της Ρώμης παρέα με τους γιους της - Νέες φωτογραφίες από το ταξίδι τους στην Ιταλία

Είναι αχώριστοι!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Φαίη Σκορδά όλο χάρη είχε αποκαλύψει μέσα από την εκπομπή της στο «Πρωινό μας» πως το τριήμερο θα βρίσκεται στην Ιταλία μαζί με τους δυο γιους της καθώς τους έχει τεράστια αδυναμία αφού οι τρεις τους είναι αχώριστοι.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Έτσι, αυτή τη φορά δεν δίστασε να δημοσιεύσει νέα στιγμιότυπα από το ταξίδι της.

Να τονίσουμε πως η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέφτηκε στη Ρώμη αλλά και τα ιταλικά πιάτα που δοκίμασε μιας και είναι must σε ένα ταξίδι όπως αυτό. Μάλιστα, στην Ιταλία βρέθηκε και η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον σύζυγό της -δείτε εδώ φωτογραφίες.

Η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά από το ταξίδι της στην Ιταλία

«Για μένα;» - Στα πατώματα η Φαίη Σκορδά μετά από το τρυφερό δώρο του γιου της

Η Φαίη Σκορδά, περνά λίγο χρόνο απέχοντας από την κουραστική και με γρήγορους ρυθμούς καθημερινότητα, και δεν χορταίνει να γεμίζει τις μπαταρίες της κάνοντας πράγματα μαζί με τα παιδιά της.

Οι γιοι της, μπορεί να έκαναν τις διακοπές τους μαζί με τον πατέρα τους, Γιώργο Λιάγκα, ωστόσο αυτές τις μέρες βρίσκονται μαζί της, και η ίδια μοιράστηκε μαζί με τους ακόλουθούς της στο Instagram, ένα τρυφερό τους στιγμιότυπο, μιας και έλαβε ένα πολύ γλυκό δώρο από τον έναν.

Πιο συγκεκριμένα, μοιράστηκε ένα βίντεο με τον γιο της να της δίνει δωράκι. Ο γιος της της έδωσε ένα φύλλο σε σχήμα καρδιάς και ακολούθησε ένας μικρός διάλογος ανάμεσα τους. Η παρουσιάστρια αναρωτιέται: «Για μένα;» με τον γιο της να της απαντάει «Ναι, ορίστε».