Ταξίδι "αστραπή" για την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο - Πιο ερωτευμένη από ποτέ στην αγκαλιά του στα στενά της Ρώμης

Οι αναρτήσεις στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της στο MEGA, είχε αποκαλύψει πως θα πάει ένα τριήμερο μαζί με τον αγαπημένο της, Ματέο Παντζόπουλο ωστόσο δεν είχε αναφέρει τον προορισμό. Όπως φαίνεται κύρια αφορμή στάθηκε τόσο η 28η Οκτωβρίου όσο και τα γενέθλιά της -δείτε την εδώ να ποζάρει αγουροξυπνημένη με το δώρο του αγαπξμένου της αγκαλιά.

Λίγο πριν την επιστροφή της, η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να δημοσιεύσει μια σειράς από φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε να ποζάρει την Φοντάνα ντι Τρέβι αλλά και μπροστά από διάφορα ιστορικά σημεία της πόλης.

Φυσικά, τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της στο instagram γέμισαν σαν "βροχή" μιας και ήταν άκρως αποθεωτικά. Να τονίσουμε πως στην Ιταλία βρέθηκε και η Φαίη Σκορδά μαζί με τους γιους της αφού το είχε αποκαλύψει μέσα από την εκπομπή της.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τη σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο

Με αφορμή λοιπόν μια συζήτηση που είχαν για τη σχέση ενός ζευγαριού, η παρουσιάστρια έκανε μια αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Αν ο ένας θέλει να περνά το Σαββατοκύριακο του με αυτό που τον ενθουσιάζει με τους φίλους του, με τα extreme sport και ο άλλος περιμένει πως και πως να κάτσει το Σαββατοκύριακο τότε τι γίνεται;», είπε η συνεργάτιδα της Ελιάνα Χρυσικοπούλου και το σχόλιο της στάθηκε σαν πάτημα.

«Εγώ θα σου το φέρω σαν παράδειγμα… Εμείς είμαστε εδώ, γιατί να μην πάει στα κύματα αφού περνάει ωραία; Τι να κάτσει σπίτι και να περιμένει να γυρίσω εγώ, αφού περνάει ωραία; Το κάθε ζευγάρι έχει το πρόγραμμά του», εξομολογήθηκε αποκαλύπτοντας τι κάνει όταν εκείνη είναι στο κανάλι.