«Χιλιάδες πράγματα πήγαν λάθος! Κυκλοφορούσα με μια...» - Τα ευτράπελα στον γάμο Κόνι Μεταξά και Μάριου Καπότση

«Δεν είχα πάρει βοήθεια, τα είχα κάνει όλα μόνη μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Χιλιάδες πράγματα πήγαν λάθος! Κυκλοφορούσα με μια...» - Τα ευτράπελα στον γάμο Κόνι Μεταξά και Μάριου Καπότση

Καλεσμένη στην εκπομπή Afer Dark βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 31/10 η Κόνι Μεταξά, η οποία αναφέρθηκε στον γάμο με τον Μάριο Καπότση και τα όσα ευτράπελα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του, ενώ αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη περιπέτεια βρέθηκαν ξανά πριν μερικές μέρες.

Τα ευτράπελα στον γάμο Μεταξά & Καπότση

«Έγινε η ελληνική τελετή στην εκκλησία που φυσικά ήθελε ο Μάριος, το παραδοσιακό και εγώ ήθελα… τα φιλαράκια! Είχαν έρθει όλοι οι φίλοι μου από την Αμερική για να κάνουμε τα pre-wedding πάρτι. Πραγματικά, άμα μας έβλεπες, όλοι με σκισμένα πουκάμισα γιατί έσκισα τα πουκάμισα σε όλους. Κάποια στιγμή μου την βάρεσε, ρε παιδί μου, και άρχισα να σκίζω πουκάμισα! Όλων των καλεσμένων, σε όλα τα αγόρια.

Ο κουμπάρας μου φόραγε μιας πολύ ακριβής μάρκας σετ, πάνω κάτω, του το έσκισα και η γυναίκα του μάζευε τα κουμπιά από την παραλία ένα ένα. Δεν θυμάμαι από που ξεκίνησε. Το έκανα σε έναν, έκανα μία χρατς και λέω «αχ αυτό ήταν τέλειο» και μετά πήγα και το έκανα σε όλους τους καλεσμένους. Δεν ήταν ούτε ένας άντρας με κλειστό πουκάμισο. Το ζήσαμε πάρα πολύ, χωρίς άγχος και ήμασταν πραγματικά σαν καλεσμένοι και εμείς. Κάτι που δεν το έχω ξανακούσει από κανένα άλλο ζευγάρι. Ότι δεν είχαμε ξανακάνει, το κάναμε εκείνο το βράδυ.

Άλλαξα στην εκκλήσία, στην παραλία, στην είσοδο και μετά στο πάρτι τέσσερις φορές. Το τέταρτο όμως είχε μια ουρά και το έσκισα άρα ήταν σαν πέμπτο. Και μετά κυκλοφορούσα με μια τρύπα τεράστια που φαινόταν από μέσα το βρακί μου! Σε όλο το πάρτι! Χιλιάδες άλλα πράγματα πήγαν λάθος εκείνη την ημέρα γιατί δεν είχα πάρει βοήθεια, παρά μόνο εκεί την ίδια μέρα, και τα είχα κάνει όλα μόνη μου.

Το αστείο ήταν πως με το που τελείωσε η τελετή στην εκκλησία, εγώ έφυγα χωρίς τον Καπότση, γιατί δεν ήξερα ότι πρέπει να φύγει η νύφη μαζί με τον γαμπρό. Πήρα το αμάξι και έφυγα. Επίσης ξέχασα να υπογράψω τα χαρτιά του γάμου. Κάποιος με πήρε τηλέφωνο και μου έλεγε έφυγες και ο Μάριος πού είναι; πρέπει να γυρίσεις πίσω. Γύρισα στην πίσω εκκλησία υπέγραψα τα χαρτιά και ούρλιαζα γιατί δεν ήξερα που είχε πάει», κατέληξε η Κόνι Μεταξά.

Η αποκάλυψη της Ζώζας Μεταξά για τον γάμο της Κόνι και του Μάριου Καπότση

Το πρωί της Τετάρτης 7/9 η Ζώζα Μεταξά βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικά, και μίλησε για τον γάμο της κόρης της, Κόνι Μεταξά, με τον Ολυμπιονίκη Μάριο Καπότση. Η ίδια εξέφρασε την χαρά που αισθάνεται, αλλά και την ευγνωμοσύνη για το γεγονός πως μπόρεσε να το ζήσει μαζί της, ενώ είπε και την γνώμη της για τον γαμπρό της.

Ανέφερε, δηλαδή, πως μόλις τον είδε είπε αμέσως πως πρόκειται για ένα πολύ ωραίο παιδί και στη συνέχεια εξήγησε πως δεν της αρέσει να παρεμβαίνει στην σχέση τους, καθώς είναι πολύ μεγάλη ευθύνη.

«Μεγάλη ευτυχία. Με αξίωσε ο Θεός και έζησα τον γάμο του παιδιού μου. Είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και για τον γιο που απέκτησα, γιατί απέκτησα ένα υπέροχο παιδί», επισήμανε αρχικά.

Και κατέληξε: «Μετά από ενάμιση δύο μήνες το ήξερε και ήμουν η πρώτη που το έμαθε. Δεν τον είχα γνωρίσει καν και μου το ανακοίνωσε εμένα, γιατί έπαιζε στο εξωτερικό και δεν τον είχα γνωρίσει ακόμα, αλλά μου λέει θα κατέβουμε κάτω και θα γίνει χαμός».