Απίστευτο περιστατικό με την Ελένη Μενεγάκη μέσα στο Βατικανό

Επεισοδιακό το τριήμερο της παρουσιάστριας στη Ρώμη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Απίστευτο περιστατικό με την Ελένη Μενεγάκη μέσα στο Βατικανό

Όπως πολύς κόσμος, έτσι και η Ελένη Μενεγάκη εκμεταλλεύτηκε το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου για μια μίνι απόδραση με την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια του Mega ταξίδεψε στην πανέμορφη Ρώμη (δείτε εδώ τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram) και το μεσημέρι της Δευτέρας 31/10 μέσα από την εκπομπή της είχε πολλά να μοιραστεί.

Στην σημερινή της εκπομπή, λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στο ταξίδι της και μέσα σε όλα δεν έκρυψε το πόσο όμορφα πέρασε αλλά και το γεγονός ότι την παραξένεψε που συναντούσε τόσους Έλληνες εκεί, άκουγε ελληνικά παντού και χαιρετούσε κόσμο στο δρόμο.

Οι αποκαλύψεις της Ελένης Μενεγάκη για το ταξίδι της στη Ρώμη

«Πιστεύω ότι οι περισσότεροι από σας κάνατε την βολτίτσα σας. Ήταν ένα γλυκό τριήμερο, με καλό καιρό, τρεις μέρες μαζεμένες. Θα σας πω κάτι που το έζησα και στο εξωτερικό γινόταν το ίδιο πράγμα. Αναρωτιόμουν στην Ιταλία που ήμασταν το τριήμερο γιατί είχε τόσο κόσμο; Είχε από όλες τις χώρες δεν ήταν μόνο Έλληνες. Άκουγα ελληνικά χαιρετούσα λες και ήμουν στην Ελλάδα. Λέω τι γίνεται; Ήθελα να πάμε με τα παιδιά στο Βατικανό να μπω μέσα που δεν είχα πάει στο μουσείο... κάποια στιγμή είπα ας μας δείξουν μία έξοδο να βγω έξω γιατί και ζέστη και κόσμος έλεγα αν τη γλιτώσαμε από covid θα είμαστε πολύ τυχεροί» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής της.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την συνάντησή της με την Ελένη Μενεγάκη στην Ρώμη

Στην Ρώμη πέρασε το τριήμερο και η Φαίη Σκορδά μαζί με τους γιους τους (δείτε εδώ φωτογραφίες) και μάλιστα "έπεσαν" πάνω στην Ελένη Μενεγάκη.

«Είχε πάρα πολύ κόσμο στην Ιταλία. Έψαχνα μια βδομάδα πριν να βρω Έλληνα ή Ελληνίδα ξεναγό για να δούμε κάποια μνημεία και να μας μιλήσουν για αυτά και δεν βρήκα ποτέ. Συνάντησα και εγώ κόσμο! Συνάντησα την Ελένη μαζί με τον Μάκη και τις δύο κόρες. Πήγα και της μίλησα, πολύ γλυκιά και όμορφη.

Να της πούμε και χρόνια πολλά, είχε γενέθλια και τα γιόρτασε στην Ρώμη. Έχει κάτι στο βλέμμα της αυτή η γυναίκα που σε μαγνητίζει. Ήθελα να κάτσω να της μιλήσω. Εκείνη μου έλεγε για τη δουλειά, και εγώ ήθελα να της πω για τα προσωπικά. Πολύ ήσυχη η ενέργειά τους ως οικογένεια» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.