«Πού τον θυμήθηκες καλέ αυτόν;» - Η "αφοπλιστική" απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη για την κόντρα της με τον Snik

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Πού τον θυμήθηκες καλέ αυτόν;» - Η

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Mega Καλημέρα, την Δευτέρα 31/10, προβλήθηκε ένα βίντεο με δηλώσεις του τράπερ FY με την παρουσιάστρια να σχολιάζει αμέσως μετά πως πρόκειται για ένα πολύ ευγενικό παιδί, ωστόσο η ίδια όταν προβάλλει τέτοιου είδους πρόσωπα προσπαθεί να είναι προσεκτική.

Τότε, ο Κώστας Τσουρός "πετάχτηκε" και αναφώνησε: «Καλά, εσύ έχεις και προηγούμενα», με εκείνη να μένει απορημένη: «Με ποιον έχω προηγούμενα;». Και η απάντηση που της έδωσε ξύπνησε μνήμες στο μυαλό όλων (δείτε εδώ τι είχε πει για τον καλλιτέχνη): «Με τον Snik».

Η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη για την κόντρα της με τον Snik

Παρόλα αυτά, η ίδια συνέχισε να δείχνει έκπληκτη με την δήλωση του συνεργάτη της και είπε χαρακτηριστικά: «Πού τον θυμήθηκες καλέ αυτόν; Αυτός είχε πρόβλημα. Εγώ δεν ασχολήθηκα μαζί του».

Ασύλληπτο ''άδειασμα'' από τον τράπερ για την παρουσιάστρια

''Χαμό'' φαίνεται να έχει προκαλέσει για άλλη μια φορά ο SNIK, o οποίος μετά από μια σειρά stories, που έκανε από τον λογαριασμό του στο instagram εξέφρασε, πως αντιτάσσεται στα κανάλια και στους δημοσιογράφους.

Τα όσα ανέφερε λοιπόν, σχολιάστηκαν από την εκπομπή ''Mega καλημέρα'' με την Μελέτη και το πάνελ της να δείχνουν το κατά πόσο εκτιμούν τον τράπερ. Τα σχόλια τους δεν άκουσε ο ίδιος και στη συνέχεια (6/9) απάντησε με πολλά stories κάνοντας και εκείνος εμφανές από τη μεριά του, πως δε συμπαθεί καθόλου την Ελεονώρα.

«Είδα τώρα ένα δημοσίευμα που λέει η κ. Μελέτη ότι δίνω λεφτά σε κάμερες και ότι κανονικά αν έπρεπε να βοηθήσω, δεν θα έπρεπε να το δείχνω στην κάμερα. Αυτό έτυχε, ένας άνθρωπος ζήτησε λεφτά και έδωσα λεφτά. Έχω δώσει πολλά λεφτά πίσω από τις κάμερες που δεν τα ξέρετε κ. Ελεονώρα Μελέτη, ούτε σκοπεύω και να τα πω.

Αντιθέτως που εσείς τόσο καιρό δεν έχετε δώσει κάτι, μόνο παίρνετε. Σε εσάς στην εκπομπή σας δεν θα ερχόμουν ούτε με πολλά λεφτά. Καλές δουλειές, καλή σεζόν σας εύχομαι φέτος.

Ελπίζω να ανέβουν και τα νούμερά σας. Εντάξει; Πάρτε και τα πέντε λεπτά δημοσιότητά σας. Είτε είναι στην κάμερα είτε όχι το να βοηθάς έναν συνάνθρωπό σου, δεν θα πρέπει να το κρίνετε. Κοιτάξτε τη δουλίτσα σας και θέλω να πω ότι μου είστε αντιπαθέστατη. Όπως και σε πολύ άλλο κόσμο! Τα φιλιά και πάλι.

Μπορεί να ρωτήσετε το Make A Wish και άλλους οργανισμούς το τι κάνω πίσω από την κάμερα και δεν θέλω να το δείξω. Το μίσος θα φέρει μόνο μίσος. Τόσο καιρό προσπαθείτε να κάνετε Cancel κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε Cancel. Καθίστε στα αυγά σας γιατί ο κόσμος έχει ξυπνήσει.

Δεν είμαστε στο 90 που βλέπατε τηλεόραση. Λοιπόν ο καθένας να κάνει τη δουλειά του, ο καθένας κάνει λάθη αλλά να κάτσει στα αυγά του».