«Το πρώτο τραγούδι που είπα ήταν...» - Η αποκάλυψη της Λένας Ζευγαρά για την αρχή της καριέρας της

Η τραγουδίστρια μίλησε "ανοιχτά" για όλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Το πρώτο τραγούδι που είπα ήταν...» - Η αποκάλυψη της Λένας Ζευγαρά για την αρχή της καριέρας της

Η Λένα Ζευγαρά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, το βράδυ της Δευτέρας 31/10, και μίλησε "ανοιχτά" για όλα. Βασικό θέμα της συζήτησης ήταν η καριέρα της, που είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο απασχολεί τα media κάθε φορά, σε σύγκριση με την προσωπική της ζωή.

Όσον αφορά, όμως και το κομμάτι του έρωτα (δείτε εδώ με ποιον Έλληνα τραγουδιστή φημολογείται πως είναι σε σχέση), δεν δίστασε να απαντήσει και να εξηγήσει όλα όσα πιστεύει γι' αυτόν και σε τι φάση βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ίδια.

Οι αποκαλύψεις της Λένας Ζευγαρά

«Πρώτη πρώτη φορά ήμουν σε μια ψαροταβέρνα στη Χαλκιδική. Ήταν η πρώτη φορά που έπιασα μικρόφωνο. Το πρώτο τραγούδι που είπα ήταν το Όλα σε θυμίζουν της Χαρούλας Αλεξίου», είπε χαρακτηριστικά.

Δημοσιεύματα ήθελαν έγκυο την τραγουδίστρια πριν από λίγο καιρό

Πριν από λίγες μέρες είχε γίνει γνωστή η είδηση μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Σούλας Γκλάμουρους, η οποία είναι αρκετά γνωστή σε όλους ως μια διαδικτυακή περσόνα.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είχε αναφέρει πως η γνωστή τραγουδίστρια, Λένα Ζευγαρά ήταν έγκυος και πως θα σταμάταγε την καριέρα της στον χώρο της μουσικής. Ωστόσο, πριν από λίγο η ίδια δημοσίευσε και πάλι μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram πως η συγκεκριμένη είδηση δεν ισχύει. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε χαρακτηριστικά πως:

«Λοιπόν κολλητές πριν μέρες ανέβηκε στόρι για την Λένα Ζευγαρά που ήταν λάθος πληροφορίες. Δεν είναι έγκυος, ούτε σταματάει. Όλα καλά, συμβαίνουν και αυτά στη ζωή. Ζητάω συγγνώμη για την αναστάτωση αγαπημένες όλες να είμαστε. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

Η ανάρτηση της Σούλας Γκλάμουρους για την Λένα Ζευγαρά