«Μου ακούγεται αρκετά σαδιστικό...» - Το "αιχμηρό" σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Η απάντησή της για τον ρόλο του στην "Ελένη"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μου ακούγεται αρκετά σαδιστικό...» - Το

Το πρωί της Τρίτης 1/11 στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, παρουσιάστηκαν οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου σχετικά με την συμμετοχή του στην εκπομπή "Ελένη" και όσα ανέφερε σχολιάστηκαν έντονα στο πλατό.

Πιο συγκεκριμένα, η Τίνα Μεσσαροπούλου θέλησε να σχολιάσει πως παρόλο που ο ίδιος φαίνεται πως δεν είναι δυσαρεστημένος με τον ρόλο του, κάτι πηγαίνει λάθος στην συνεργασία τους, διότι την προηγούμενη χρονιά η θέση του ήταν διαφορετική, επομένως, κατά την άποψή της, αυτό είναι κάτι σαν τιμωρία. Αυτό, μάλιστα, ήταν κάτι που η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστο.

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Ο ίδιος πολύ γλυκά προσπάθησε να στρογγυλέψει τις εντυπώσεις και καλά έκανε. Ο Δημήτρης έφυγε από εκεί που ήταν γιατί θεώρησε ότι θα κάνει κάτι αντίστοιχο ή και καλύτερο», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε: «Υπάρχει πρόβλημα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Είναι αυτό που παθαίνει κατά περιόδους η Ελένη Μενεγάκη και το ξέρουμε. Πέρσι στην ίδια θέση ήταν ο Σάββας Πούμπουρας. Τώρα κάτι δεν της κάθεται καλά. Η Ελένη αισθάνεται κάτι που δεν της ταιριάζει. Το να τον έχεις εγκλωβισμένο, να μην τον βγάζεις, να τον τιμωρείς…».

«Αυτό μου ακούγεται αρκετά σαδιστικό, απλά να κρατάς κάποιον, να τον βγάζεις και να τον ταλαιπωρείς; Ο Δημήτρης όταν πήγε ήξερε το πλαίσιο της εκπομπής», της απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όλα όσα δήλωνε ο δημοσιογράφος για την Ελένη Μενεγάκη

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε δηλώσεις ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τις εξελίξεις στο «Πρωινό» μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού. Ο ίδιος δεν θέλησε να σχολιάσει πολλά επί του θέματος, ωστόσο είπε πως αισθάνεται ευγνώμον που είναι στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη.

Προς το παρόν είναι διχασμένος ο δημοσιογραφικός χώρος γύρω από την αποχώρηση με άλλους να την επικροτούν για τη στάση της δεδομένων των συμπεριφορών που δέχτηκε(δείτε εδώ τα λόγια της Καινούργιου), ενώ άλλοι παίρνουν το μέρος του Λιάγκα(δείτε τα λόγια του Μικρούτσικου), λόγω του ότι ήταν μια συνεργάτιδα που δεν είχε επιλέξει ο ίδιος. O Ουγγαρέζος επέλεξε πάντως μια πιο ουδέτερη στάση.

Είπε στην κάμερα του «Happy Day» ο γνωστός παρουσιαστής:

«Δεν ξέρω παιδιά, αλήθεια. Δεν το είδα εγώ, τα διάβασα, δεν έχω ιδέα. Δεν θα έμπαινα σε ξένα χωράφια, ούτως ή άλλως. Ξέρετε ότι δεν μασάω τα λόγια μου, αλλά όταν δεν ξέρω κάτι, λέω δεν ξέρω», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για Λιάγκα και Δούκισσα.

Σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν με Λιάγκα ή Σκορδά, εάν δεν ήταν στην Ελένη Μενεγάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Είναι πολύ περίεργη ερώτηση, δεν θα σου απαντήσω για τον απλούστατο λόγο ότι είμαι με την Ελένη. Αυτό είναι κάτι για το οποίο, κάθε πρωί που ξυπνάω, κάνω τον σταυρό μου και χαίρομαι πάρα πολύ.

Είναι αγαπημένοι μου άνθρωποι. Ξέρω ότι αν δούλευα είτε με τον έναν είτε με τον άλλον, ξέρω πάρα πολύ καλά πώς να τους συμπληρώνω και θα έδινα τον καλύτερό μου εαυτό. Θα απολάμβανα να δουλέψω είτε με τον Γιώργο είτε με τη Φαίη».