''Έχει δίκιο ο Λιάγκας, του την επέβαλαν'' - Κατακεραυνώνει τη Δούκισσα Νομικού ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά την αποχώρησή της από το «Πρωινό»

Ήταν σαφής στην άποψή του...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Έχει δίκιο ο Λιάγκας, του την επέβαλαν'' - Κατακεραυνώνει τη Δούκισσα Νομικού ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά την αποχώρησή της από το «Πρωινό»

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει από τη στιγμή που η Δούκισσα Νομικού ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το «Πρωινό»(δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση). Και ενώ η πλειοψηφία των παρουσιαστών, αλλά και του κόσμου έχει ταχθεί υπέρ της απόφασής της, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη σημερινή εκπομπή της «Super Κατερίνας», δήλωσε ότι είναι με την πλευρά του Γιώργου Λιάγκα, αφού η Νομικού ουσιαστικά δεν ήταν η πρώτη επιλογή του.

Από την άλλη η συνεργάτης του Μικρούτσικου, Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε στο ίδιο απόσπασμα μετά τις φήμες που υπάρχουν για μια χυδαία ατάκα που ειπώθηκε από τον Λιάγκα στη Νομικού, αναφέροντας πως είναι απαράδεκτο να μιλάς έτσι σε μια γυναίκα που είναι και μητέρα.

Τάχθηκε υπέρ του Λιάγκα ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Είπε λοιπόν κατά τη διάρκεια της εκπομπής:

«Θα πω κάτι αιρετικό. Πιστεύω σε αυτή την ιστορία ότι έχει δίκιο ο Γιώργος Λιάγκας με την έννοια ότι την ευθύνη τη φέρουν οι άνθρωποι του καναλιού και η επιμονή της ομάδας της Δούκισσας να κάνει κάτι στο οποίο δεν έχει την ικανότητα στις σύγχρονες συνθήκες του πρωινού.

Του επέβαλαν μία γυναίκα, αφού ήθελε την Αραβανή ,που δεν βοηθάει να πάει το κανάλι μπροστά» επεσήμανε ο παρουσιαστής.

Tα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιάγκα μετά την αποχώρηση της Δούκισσας

Πως και πως περίμεναν οι τηλεθεατές της εκπομπής, «Πρωινό» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιάγκα μετά από την αποχώρηση "βόμβα" της Δούκισσας Νομικού όπου ανακοινώθηκε εχθές (25/9) με δελτίο τύπου από τον σταθμό του Αμαρουσίου.

Επιπλέον να τονίσουμε πως στους τίτλους αρχής του «Πρωινού» είδαμε ότι δεν υπάρχει πλέον το όνομα της Δούκισσας Νομικού.

«Τώρα πρέπει να πούμε κάτι. Όπως γνωρίζετε η Δούκισσα Νομικού δε θα συνεχίσει στην εκπομπή. Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Εγώ θέλω πραγματικά να την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά για τη μικρή έστω συνεργασία που είχαμε και ειλικρινά να της ευχηθώ τα καλύτερα από εδώ και πέρα.

Από ότι διαβάσαμε θα είναι στον ΑΝΤ1. Οπότε καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνει, το αξίζει. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 γιατί εμπράκτως στηρίζει πάρα πολύ και αυτή την ομάδα και την εκπομπή. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους».