Εξελίξεις με την υγεία του Γιάννη Μάρκου - Σε τι κατάσταση βρίσκεται μετά το 4ο χειρουργείο

Συνεχίζει να νοσηλεύεται

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία του Γιάννη Μάρκου - Σε τι κατάσταση βρίσκεται μετά το 4ο χειρουργείο

Στο νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Γιάννης Μάρκου μετά από την επίθεση με 17 μαχαιριές που δέχτηκε από 26χρονο έπειτα από διαπληκτισμό τους έξω από καντίνα για την σειρά τους στην ουρά. Η κατάσταση του κρίθηκε σοβαρή από το πρώτο κιόλας λεπτό, ενώ από την ημέρα νοσηλείας του βρισκόταν σε καταστολή.

Ο 26χρονος κατηγορούμενος που εξαφανίστηκε μετά την επίθεση, τελικά συνελήφθη και πήρε διορία μέχρι την Πέμπτη 3/11 για να απολογηθεί. Τα λόγια προς την μητέρα του συγκλόνισαν.

Ποια η κατάσταση της υγείας του Γιάννη Μάρκου

Σύμφωνα με τον Θάνο Βάγιο στο Πρωινό ο Γιάννης Μάρκου έκανε με επιτυχία το 4ο κατά σειρά χειρουργείο και μεταφέρθηκε σε θάλαμο. Μάλιστα, επανέρχεται σιγά σιγά από την καταστολή, ωστόσο θα συνεχίσει να νοσηλεύεται.

Από πλευράς του ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως το βράδυ της Δευτέρας άρχισε να αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί.

Οι δηλώσεις της πρώην συντρόφου του, Τζούλιας Νόβα

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day, συνάντησε την Τζούλια Νόβα και κοσμική εκδήλωση και σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, την ρώτησαν και για τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου ο οποίος δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι έξω από καντίνα στην Βαρυμπόμπη.

Από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση, η ξανθιά καλλονή δέχτηκε πάρα πολλά μηνύματα και τηλεφωνήματα για το γεγονός, με αποτέλεσμα να κάνει ανάρτηση - ανακοίνωση στο προφίλ της στο Instagram.

Χθες ωστόσο Δευτέρα 31/10, η Τζούλια Νόβα θέλησε να απαντήσει χωρίς όμως να δίνει πολλές πληροφορίες.

«Όπως έχω πει δεν θέλω να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα, είναι κάτι το οποίο με στεναχωρεί πάρα πολύ. Προτιμώ να απέχω από όλο αυτό. Με πήραν φίλοι μου και μου το είπαν. Το πληροφορήθηκα από εκείνους και μετά πήρα τον γιο του Γιάννη, ρώτησα και έτσι με ενημέρωσαν. Ο Γιάννης Μάρκου είναι καλύτερα» είπε η Τζούλια Νόβα.