«Εκείνος τον προκάλεσε...» - Τι υποστηρίζει η μητέρα του 26χρονου που επιτέθηκε στον Γιάννη Μάρκου 

«Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε στην αρχή...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Εκείνος τον προκάλεσε...» - Τι υποστηρίζει η μητέρα του 26χρονου που επιτέθηκε στον Γιάννη Μάρκου 

Στην εκπομπή Live News μίλησε το απόγευμα της Τρίτης 1/11 η μητέρα του 26χρονου που μαχαίρωσε 15 φορές τον Γιάννη Μάρκου έξω από καντίνα στην Βαρυμπόμπη (δείτε εδώ ποια είναι η κατάσταση υγείας του).

Τι υποστηρίζει η μητέρα του 26χρονου που επιτέθηκε στον Γιάννη Μάρκου

«Είναι χάλια και είναι… πάρα πολύ χάλια το παιδί μου ειλικρινά. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε στην αρχή του βίντεο. Αυτός τον έχει (χτυπήσει) πρώτος. Ήταν πιωμένοι, έφευγαν όλοι από διασκέδαση. Εκείνος τον προκάλεσε και είχε μπροστά κόσμο» υποστηρίζει η μητέρα του δράστη.

Να σημειώσουμε ότι το μεσημέρι της Κυριακής ο 26χρονος παραδόθηκε στις αρχές μετά από προτροπή της μητέρας του και αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη.

Οι δηλώσεις της πρώην συντρόφου του επιχειρηματία, Τζούλιας Νόβα

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day, συνάντησε την Τζούλια Νόβα και κοσμική εκδήλωση και σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, την ρώτησαν και για τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου ο οποίος δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι έξω από καντίνα στην Βαρυμπόμπη.

Από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση, η ξανθιά καλλονή δέχτηκε πάρα πολλά μηνύματα και τηλεφωνήματα για το γεγονός, με αποτέλεσμα να κάνει ανάρτηση - ανακοίνωση στο προφίλ της στο Instagram.

Χθες ωστόσο Δευτέρα 31/10, η Τζούλια Νόβα θέλησε να απαντήσει χωρίς όμως να δίνει πολλές πληροφορίες.

«Όπως έχω πει δεν θέλω να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα, είναι κάτι το οποίο με στεναχωρεί πάρα πολύ. Προτιμώ να απέχω από όλο αυτό. Με πήραν φίλοι μου και μου το είπαν. Το πληροφορήθηκα από εκείνους και μετά πήρα τον γιο του Γιάννη, ρώτησα και έτσι με ενημέρωσαν. Ο Γιάννης Μάρκου είναι καλύτερα» είπε η Τζούλια Νόβα.