«Αυτά τα μαγουλάκια...» - Η νέα τρυφερή φωτογραφία της Λάουρα Νάργες με τον νεογέννητο γιο της

"Λιώνει" με τον μικρούλη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Laura Narges
Instagram / Laura Narges

Τη νέα της καθημερινότητα ως μαμά απολαμβάνει η Λάουρα Νάργες και η χαρά της δεν κρύβεται, ενώ μάλιστα πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media στιγμές με το μωράκι της (δείτε εδώ πως είναι το σώμα της 40 μέρες μετά τον τοκετό).

Μάλιστα, το απόγευμα της Τρίτης 1/11 η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγής δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα νέο τρυφερό στιγμιότυπο κρατώντας αγκαλιά τον γιο της:

«Αυτά τα μαγουλάκια, αχχχ», έγραψε στην φωτογραφία με τον μικρό της η Λάουρα.

Η νέα φωτογραφία της Λάουρα Νάργες με τον νεογέννητο γιο της

Η νέα φωτογραφία της Λάουρα Νάργες με τον νεογέννητο γιο της

Οι πρώτες δηλώσεις της Λάουρας Νάργες μετά την γέννηση του γιου της

Η αγαπημένη Λάουρα Νάργες έγινε μητέρα (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία με το μωράκι) και το απόγευμα της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου πήρε εξιτήριο ξεκινώντας για τη νέα της καθημερινότητα στο σπίτι με τον νεογέννητο γιο της.

Εκεί βρέθηκε η κάμερα του Alpha και η εκπομπή Happy Day με το ερωτευμένο ζευγάρι να μιλά πρώτη φορά για το μωράκι που απέκτησε. Η Λάουρα Νάργες δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, φανερά συγκινημένη με όσα βιώνει.

«Συγγνώμη, αλλά κλαίω όλη μέρα. Είναι η μέρα που θα πάμε όλοι μαζί στο σπίτι μας, ξεκινά και επίσημα ένας πολύ σημαντικός και όμορφος νέος κύκλος στη ζωή μας, είμαστε μια μικρή οικογένεια, το θέλαμε τόσο πολύ», ήταν τα πρώτα λόγια της Λάουρας.

«Ένα θα πω, αν μπορούσα να θηλάσω εγώ, θα το είχα κάνει», συμπλήρωσε ο Χρήστος Σαντικάι.