«Με μαχαίρωσε επειδή του είπα...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Μάρκου μετά την επίθεση που δέχθηκε

«Αυτός ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο εκείνη τη μέρα και βρήκε εμένα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Με μαχαίρωσε επειδή του είπα...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Μάρκου μετά την επίθεση που δέχθηκε

Στις πρώτες του δηλώσεις προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης 2/11 ο Γιάννης Μάρκου, μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε με αποτέλεσμα να μπει σε μεγάλο κίνδυνο η ζωή του (δείτε εδώ βίντεο ντοκουμέντο).

Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε συγκεκριμένα στην εκπομπή t-live και αναφέρθηκε τόσο στο εν λόγω γεγονός, όσο και στην κατάσταση υγείας του.

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Μάρκου

«Με μαχαίρωσε επειδή του είπα “μη μου πάρεις τη σειρά”. Έκανε κάποια βήματα πιο κάτω και μου λέει “έλα εδώ”. Με τρύπαγε παντού με τον σουγιά και τον γύριζε. Δεν πρέπει να είναι στα καλά του. Αυτός ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο εκείνη τη μέρα και βρήκε εμένα.

Η κατάσταση της υγείας μου είναι καλύτερη αλλά υπάρχουν θέματα που θέλουν φυσικοθεραπεία. Θα το δείξει ο χρόνος. Αν σε πάρει από κάτω τελείωσε. Επειδή έχω διάφορα χειρουργεία πίεσα τον εαυτό μου και ψυχολογικά είμαι καλά. Πρέπει να ξεπρηστεί το ένα μου πόδι που είναι χάλια. Δεν θυμάμαι να συνδιασκεδάζαμε. Όπως και να έχει το θέμα, δεν δικαιολογείται η στάση του», είπε χαρακτηριστικά.

Τι υποστηρίζει η μητέρα του 26χρονου που του επιτέθηκε

Στην εκπομπή Live News μίλησε το απόγευμα της Τρίτης 1/11 η μητέρα του 26χρονου που μαχαίρωσε 15 φορές τον Γιάννη Μάρκου έξω από καντίνα στην Βαρυμπόμπη (δείτε εδώ ποια είναι η κατάσταση υγείας του).

«Είναι χάλια και είναι… πάρα πολύ χάλια το παιδί μου ειλικρινά. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε στην αρχή του βίντεο. Αυτός τον έχει (χτυπήσει) πρώτος. Ήταν πιωμένοι, έφευγαν όλοι από διασκέδαση. Εκείνος τον προκάλεσε και είχε μπροστά κόσμο» υποστηρίζει η μητέρα του δράστη.

Να σημειώσουμε ότι το μεσημέρι της Κυριακής ο 26χρονος παραδόθηκε στις αρχές μετά από προτροπή της μητέρας του και αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη.