«Το έχω δεδομένο στο μυαλό μου ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος...» - Η αποκάλυψη της Νικολέττα Καρρά για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Πώς ήταν η συνεργασία τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Το έχω δεδομένο στο μυαλό μου ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος...» - Η αποκάλυψη της Νικολέττα Καρρά για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 2/11 η Νικολέττα Καρρά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τους αγαπημένους της τηλεοπτικούς ρόλους αλλά και την συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο 50-50.

Η αναφορά της Νικολέττας Καρρά στο 50-50

«Το 50-50 ήταν μία πάρα πολύ ωραία δουλειά, με ωραίες ερμηνείες, είχε μία τεράστια επιτυχία. Μπορώ να το δω ξανά, αν και δεν παίζεται πια. Ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό που καλούνται άλλοι να το κρίνουν. Θα το κρίνει η δικαιοσύνη.

Προσωπικά δεν είχα κάποιο θέμα. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχαμε συνεργαστεί και στο θέατρο. Ακούγονταν διάφορα. Για να έιμαι ειλικρινής, δεν είχα ακούσει τόσο χοντρά πράγματα που ακούστηκαν στη συνέχεια. Είχα ακούσει για διάφορες περίεργες συμπεριφορές, το ‘βλεπα κι εγώ ότι ενδεχομένως δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου.

Το έχω δεδομένο στο μυαλό μου ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δε θα ‘ναι εύκολο να ξαναδουλέψει, όποια κι αν είναι η απόφαση του δικαστηρίου. Τη Δικαιοσύνη οφείλουμε να την εμπιστευόμαστε από την άλλη. Αν δεν εμπιστευτούμε τη Δικαιοσύνη, τι θα συμβεί;», ανέφερε η ηθοποιός, που βρίσκεται σε νέα σχέση (δείτε εδώ ποιος είναι ο σύντροφός της).

«Δεν είναι πελάτες, είναι βιαστές»

Η Νικολέττα Καρρά παραχώρησε συνέντευξη στην δημοσιογράφο, Μαρία Ανδρέου για το ένθετο "Enjoy" όπου η γνωστή ηθοποιός ξέσπασε αναφορικά με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό καθώς ολοένα και περισσότερες εξελίξεις βγαίνουν στην επιφάνεια -ταυτοποιήθηκε και τρίτος μαστροπός στην υπόθεση.

«Το τελευταίο γεγονός με το 12χρονο κοριτσάκι και τους βιαστές είναι θλιβερό, τραγικό, ντροπή για την κοινωνία μας. Πιστεύω ότι στην επαρχία τα παλιά χρόνια γίνονταν ανάλογα εγκλήματα, αλλά θάβονταν. Τώρα με το metoo, και να ένα καλό που έκανε το κίνημα αυτό, βγαίνουν όλες αυτές οι βρομιές στη φόρα. Καταγγέλλεται η βία και τιμωρείται ο ένοχος. Για μένα, αν η τιμωρία είναι βαριά, κανείς δεν θα άγγιζε τον αδύναμο, γυναίκα, παιδί. Βαριά και παραδειγματική.

Επειδή έχουν ξεφύγει τα πράγματα, η δικαιοσύνη πρέπει να είναι αυστηρή. Πλέον έχουμε αρρωστήσει όλοι με όσα νοσηρά μαθαίνουμε. Τόση ασχήμια… 213 τέρατα ασέλγησαν σε ένα παιδί; Αυτοί είναι βιαστές. Δεν είναι πελάτες. Πελάτες είναι αυτοί που πάνε με ενήλικη σε νόμιμο οίκο ανοχής. Εδώ μιλάμε για βιαστές. Κυκλοφορούν αυτοί οι άνθρωποι δίπλα μας, ανάμεσά μας; 213 άτομα πήγαν με ένα παιδί με ποια συνείδηση;

Μια κοινωνία που δεν προστατεύει τα παιδιά νοσεί βαθιά. Πώς αγαπάμε τα παιδιά; Λοιπόν, όλα στο φως, μεγαλύτερη ενσυναίσθηση και έμπρακτη συμμετοχή για μια καλύτερη κοινωνία. Φτάνει έως εδώ με τη συγκάλυψη εγκλημάτων. Ας ταρακουνηθούν τα πάντα. Φτάσαμε στον πάτο».

Φωτογραφία της Νικολέττας Καρρά