Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει: «Μου τα έχωσε η Μιμή, μου έστειλε ένα μήνυμα με πολύ θυμό»

«Ενοχλήθηκε, αλλά δεν πειράζει, τι να κάνω;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μαίρη Αργυριάδου μίλησε το πρωί της Τετάρτης 2/11 ο Θοδωρής Κατσαφάδος και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στη Μιμή Ντενίση -της οποίας όπως είχε δηλώσει της κρατάει μούτρα- αλλά και τις προτάσεις που απέρριψε για να παίξει σε σειρά της ΕΡΤ, η οποία τελικά δεν θα γίνει.

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Κατσαφάδου

«Είχα κλείσει σε μια σειρά της ΕΡΤ και πριν από δέκα μέρες έλαβα ένα γραπτό μήνυμα ότι η σειρά δεν θα γίνει. Γι’ αυτή τη σειρά είπα όχι στο Μαύρο Ρόδο, στο Αυτή η νύχτα μένει, στον Σασμό, αλλά και στους Παγιδευμένους που μου έδιναν απίστευτο μισθό. Τα έχασα όλα αυτά και δεν κάνω τηλεόραση φέτος.

Σε μια συνέντευξή μου είπα ότι κόπηκαν κάποιες σκηνές μου που αγάπησα. Στη δήλωσή μου αυτή έκοψαν κι έραψαν και βγήκε ότι εγώ είπα ότι η Μιμή μού έκοψε τις σκηνές. Μου τα έχωσε η Μιμή, μου έστειλε ένα μήνυμα με πολύ θυμό. Ενοχλήθηκε, αλλά δεν πειράζει, τι να κάνω; Δεν έχουμε ξαναμιλήσει από τότε.

Έκανα δοκιμαστικό για το Maestro, αλλά το ρόλο πήρε ο Τσορτέκης», είπε ο ηθοποιός.

Τι είπε για την απόρριψη που έχει βιώσει επαγγελματικά

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και το δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη, μίλησε ο ηθοποιός Θοδωρής Κατσαφάδος, το πρωί της Πέμπτης 26/5, και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, και στην σύζυγό του, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει και ορισμένα μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως είναι η Τζένη Καρέζη, ο Γιάννης Μπέζος και η Μιμή Ντενίση, για την οποία μίλησε πρόσφατα και ο Μεγακλής Βιντιάδης.

Ο ηθοποιός θυμάται και την τραγική στιγμή που είδε τον αδερφό του να σκοτώνεται μπροστά στα μάτια του. Όταν ο αδερφός μου σκοτώθηκε 11 ετών από χειροβομβίδα που του έδωσα εγώ, θεωρώντας την παιχνίδι, είχα ενοχές και τύψεις.

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος διαχειρίζεται κάτι φυσιολογικό, όπως ένα νεκρό σώμα, όχι όμως ένα διαμελισμένο του οποίου τα άκρα είναι διασκορπισμένα. Ξεκίνησα στην τηλεόραση το 1973 με τον Νίκο Κουτελιδάκη στα “Ανήσυχα νιάτα” και αργότερα έπαιξα σε ένα σίριαλ που έγραφε και πρωταγωνιστούσε η Τζένη Καρέζη».

Ο ηθοποιός θυμάται χαρακτηριστικά τη Τζένη Καρέζη και αποκαλύπτει πως στα γυρίσματα της τελευταίας της δουλειάς, ήταν λίγο αποστασιοποιημένη, την είχε ήδη πλησιάσει η αρρώστια.

Την ίδια ώρα θυμάται πως ο ίδιος είχε πάει να τη δει στην τελευταία της παράσταση στο θέατρο, όπου ήταν και η τελευταία τους συνάντηση.
Επιστρέφοντας στο παρόν και στον χώρο της υποκριτικής, ο ίδιος πιστεύει πως οι «καινούριοι δεν τον εκτιμούν».

«Φέτος έφαγα πόρτα από τον διευθυντή του εθνικού θεάτρου και από τους σκηνοθέτες. Τους είπα πως δεν με πειράζει να είμαι μέλος του χορού στην Επίδαυρο και δεν με πήραν» συμπληρώνει.

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Νησί» και δηλώνει πως είναι μια δουλειά που αγαπά πολύ, όπως και τη συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο, η οποία όπως λέει ήταν η «ανάσα του σε μια δύσκολη στιγμή».

«Συγκινούμαι πάρα πολύ με τον Γιάννη Μπέζο, τον αγαπάω, είναι υπέροχος και προστατευτικός και μάλιστα σε μια χρονιά της ζωής μου, που έχασα τη σύζυγό μου».