«Τα παιχνίδια τους μακριά από τις δικές μου ταινίες» - Το ξέσπασμα του Γιάννη Σμαραγδή κατά του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Τι είναι αυτές οι ασχήμιες;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τα παιχνίδια τους μακριά από τις δικές μου ταινίες» - Το ξέσπασμα του Γιάννη Σμαραγδή κατά του Γιώργου Αγγελόπουλου

Σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Το Πρωινό βγήκε σήμερα 2/11 ο Γιάννης Σμαραγδής και μεταξύ άλλων απάντησε και στις φήμες που ήθελαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να παίρνει μέρος στη νέα ταινία του, που αφορά στη ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια, ως Αλέξανδρος Υψηλάντης.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Σμαραγδή για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Όταν είχε έρθει στο γραφείο μου για να με ρωτήσει για την υποκριτική, του είχα πει τι πρέπει να κάνει. Του είχα πει να διορθώσει τη φωνή του γιατί είναι διαφορετική με το σώμα του και να πάει να σπουδάσει υποκριτική. Έκτοτε, αυτός έκανε κάποιες προσπάθειες να έρθει σε επαφή μαζί μου, όπως με κλήσεις και μηνύματα, εγώ δεν ανταποκρίθηκα με κανέναν τρόπο».

Για το πρόσφατο δημοσίευμα που ήθελε τον Ντάνο στην ταινία του: «Πήρα τηλέφωνο τη δημοσιογράφο και της είπα «τι είναι αυτές οι ασχήμιες; Πάρ’ τον τηλέφωνο να βγει να το διαψεύσει ότι υπάρχει αυτή η σχέση».

Η δημοσιογράφος τότε τον πήρε τηλέφωνο και μάλιστα του είπε ακριβώς τι να γράψει.

«Μετά από αυτό, πήρα τηλέφωνο αυτόν που λέει ότι είναι διανομέας της ταινίας ο οποίος αποσύρθηκε, και του είπα «εσύ το έχεις κάνει». Αυτός στην αρχή αρνήθηκε αλλά στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι το είπε σε μία δημοσιογράφο. Του είπα κι εκείνου να βγει να πει αυτά που μου είπε και όχι μόνο δεν το έκανε, αλλά μου είπε πως «αν δεν παίξει ο Ντάνος στην ταινία, αποσύρομαι». Του είπα ήπια μία κουβέντα που λέμε στην Κρήτη»

Ο Γρηγόρης Μπάκας μετέφερε στο Πρωινό το μήνυμα του Γιώργου Αγγελόπουλου, αμέσως μετά τα λεγόμενα του σκηνοθέτη. «Μου είπε να μεταφέρω τα εξής: “Δεν θέλω να δώσω άλλη συνέχεια. Άλλη είναι η πραγματικότητα. Λυπάμαι για την εξέλιξη των πραγμάτων”. Ισχυρίζεται ότι έχουν συναντηθεί κι έχουν μιλήσει με τον Γιάννη Σμαραγδή».

Ακούγοντας τα όσα είπε ο δημοσιογράφος, ο Γιάννης Σμαραγδής είπε ότι θα δώσει το τηλέφωνο της δημοσιογράφου στον Γιώργο Λιάγκα, προκειμένου να επιβεβαιώσει τα όσα είπε ο ίδιος νωρίτερα. «Και αυτή τη γυναίκα την έχει φέρει σε δύσκολη θέση. Τα παιχνίδια αυτών μακριά από τις δικές μου ταινίες. Εγώ έχω επιλέξει τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον Αλέξανδρο Υψηλάντη».

Η κόντρα του Αγγελόπουλου με τον Κατσούλη

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως γεννιέται στην ελληνική showbiz, ανάμεσα τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Σάκη Κατσούλη με αφορμή το Survivor All Star που έρχεται πολύ σύντομα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ - δείτε τα πρώτα ονόματα που υπέγραψαν.

Στις 27/10 στην εκπομπή Super Κατερίνα προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Ντάνου μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν έπειτα από ατύχημα που είχε και ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν για τον νικητή του Survivor 4.

«Δεν έχω καμία ενημέρωση για το ραντεβού που λέτε. Οπωσδήποτε σέβομαι το Survivor γιατί με βοήθησε στη συνέχεια να κάνω κάποια πράγματα. Δεν είναι κρίμα να μιλάμε για τόσα πράγματα και να αναφερόμαστε μόνο στο Survivor;», είπε αρχικά για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να πραγματοποιεί ραντεβού για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Στην συνέχεια και μετά από ερώτηση είπε: «Ο Σάκης Κατσούλης μου είναι ένας άγνωστος άνθρωπος. Έχει συμμετάσχει σε αυτό το παιχνίδι αλλά προσωπικά δεν τον γνωρίζω. Είναι ένας άγνωστος άνθρωπος και τον γνωρίζω επειδή συμμετείχε σε κάτι που είχε την ίδια ονομασία με αυτό που συμμετείχα κι εγώ».

Η εκπομπή λοιπόν, επικοινώνησε με τον Σάκη Κατσούλη και βγαίνοντας μέσω ζωντανής σύνδεσης στο Super Κατερίνα, απάντησε στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η απάντηση του Σάκη Κατσούλη στον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Να με ενοχλήσει τι; Ο καθένας πιστεύει για τον εαυτό του αυτό που θέλει. Αν ο Αγγελόπουλος πιστεύει ότι είναι πολύ πιο πάνω από εμένα πολύ καλά κάνει. Δεν έχει να κάνει με εμένα αυτό, εγώ είναι χαρούμενος που άνοιξα μια επιχείρηση ακόμα που ο κόσμος ενάμιση χρόνο μετά πριν 5 λεπτά ήρθαν για να βγάλουμε φωτογραφίες που με έχει στηρίξει σε όλα μου τα ανοίγματα και είναι δίπλα μου. Ο καθένας νιώθει, αισθάνεται και λέει αυτά που θέλει, δεν μπορώ να μπω σε αυτό το τρυπάκι», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Το πάνελ όμως της εκπομπής ανέφερε πως ίδιος το ξεκίνησε όλο, λέγοντας πως εκείνος είπε ότι το Survivor δεν χρειάζεται για κόουτς τον Γιώργο Αγγελόπουλο.