Μαυρισμένη και πιο αδύνατη από ποτέ - Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της Κατερίνας Δαλάκα από την Φλόριντα

Το ταξίδι που έκανε με τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Katerina Dalaka
Instagram / Katerina Dalaka

Στην Φλόριντα ταξίδεψε η Κατερίνα Δαλάκα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο, όπως είχε αποκαλύψει η αθλήτρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με το ζευγάρι να μας επιβεβαιώνει πόσο πολύ αγαπά τα ταξίδια και τις εξορμήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, μιας και πριν λίγο καιρό είχαν πάει και στο Μαϊάμι.

Η Κατερίνα Δαλάκα συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της αλλά και την δουλειά της για αυτό και δεν θα μπορούσε να μην δημοσιεύσει αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι της αυτό στην αμερικανική πολιτεία.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η ίδια δημοσίευσε δύο φωτογραφίες όπου τη βλέπουμε να ποζάρει μόνη της μπροστά από ένα εντυπωσιακό τοπίο.

Οι φωτογραφίες της Κατερίνας Δαλακά από το ταξίδι της στην Φλόριντα

Οι φωτογραφίες της Κατερίνας Δαλακά από την Φλόριντα
Instagram / Katerina Dalaka

φωτογραφίες της Κατερίνας Δαλακά από την Φλόριντα
Instagram / Katerina Dalaka

Η πρώτη τους φωτογραφία που επιβεβαίωσε την επανασύνδεσή τους

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι ένα από τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz όπου έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τα media καθώς έχουν υπάρξει πολλές φορές χωρισμοί και επανασυνδέσεις στη σχέση τους, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω.

Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι το πρώτο ζευγάρι ούτε και το τελευταίο. Όπως φαίνεται οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλον με αποτέλεσμα η επανασύνδεση για το ζευγάρι να είναι γεγονός. Μάλιστα, η επιβεβαίωση ήρθε μέσα από τα social media όπου τους είδαμε να ποζάρουν μαζί.

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια είχε τα γενέθλιά της οπότε δεν άργησαν να έρθουν και τα insta stories. Έτσι, το γιόρτασαν με μια βόλτα στο χλιδάτο σκάφος του επιχειρηματία όπου μαζί τους είχαν και τους αγαπημένους τους φίλους.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα