"Κόλασε" το instagram η Κατερίνα Δαλάκα - Πόζαρε με λευκό μαγιό με θέα όλο Μαϊάμι

Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μεταξύ άλλων, η ίδια αυτές τις ημέρες έχει ταξιδέψει μέχρι το Miami όπου απολαμβάνει ημέρες χαλάρωσης.

Φυσικά, μαζί της είναι και ο αγαπημένος της σύντροφος, Δημήτρης Φιντιρίκος όπου πριν από λίγο γνωστοποιήθηκε πως είναι και πάλι μαζί. Πλέον είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ μιας και πρόσφατα είχαν ταξιδέψει και πάλι στο εξωτερικό.

Αυτή τη φορά η γνωστή αθλήτρια θέλησε να δημοσιεύσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια ανάρτηση στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με το καλλίγραμμο σώμα της φορώντας ένα άσπρο μαγιό. Μάλιστα, τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, ήταν για μια ακόμη φορά άκρως αποθεωτικ'α.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ ξαπλωμένη στην αιώρα - Η Κατερίνα Δαλάκα πιο ευτυχισμένη από ποτέ στην Χαλκιδική

Η Κατερίνα Δαλάκα έχει απασχολήσει ιδιαίτερα την επικαιρότητα όσον αφορά την σχέση της με τον επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκο, καθώς ορισμένες φορές τους βλέπουμε μαζί και ευτυχισμένους, ενώ άλλες είναι χώρια και το κοινό δεν μπορεί να τους αφήσει να ηρεμήσουν.

Παρόλα αυτά, η αθλήτρια βρήκε λίγο χρόνο για να ξεχαστεί και να απολαύσει το καλοκαίρι της μακριά από όλους και απ' όλα, στη Χαλκιδική συγκεκριμένα, και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου την βλέπουμε άβαφη, χωρίς ίχνος ρετούς, με το πιο μεγάλο της χαμόγελο, ξαπλωμένη σε μία αιώρα.

Κατερίνα Δαλάκα - διακοπές

Κατερίνα Δαλάκα