«Τι ηλίθιες ερωτήσεις είναι αυτές; Λυπάμαι αλλά...» - Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τον εκνευρισμό της Κατερίνας Στικούδη 

Αναφορικά με την ερώτηση που δέχθηκε η ίδια από δημοσιογράφο για τον γιο της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τι ηλίθιες ερωτήσεις είναι αυτές; Λυπάμαι αλλά...» - Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τον εκνευρισμό της Κατερίνας Στικούδη 

Στον εκνευρισμό της Κατερίνας Στικούδη με την ερώτηση που δέχθηκε αναφορικά με τον γιο της (δείτε εδώ το περιστατικό) αναφέρθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 2/11 ο Νίκος Μουτσινάς, μέσα από την εκπομπή του.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός έκανε το δικό του αιχμηρό σχόλιο, υποστηρίζοντας φυσικά την τραγουδίστρια.

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τον εκνευρισμό της Κατερίνας Στικούδη

«Γιατί να μας τα πει αυτά η κοπέλα; Έχω καταντήσει πια κι εγώ πολύ… ξινομαρία. Λυπάμαι, αλλά είναι η αλήθεια. Τι ηλίθιες ερωτήσεις είναι αυτές; Να νιώθει τύψεις; Μα, δεν ρωτάνε τους άντρες. Πάνε έξω από τράπεζες, από άλλες εταιρίες και να λένε “γεια, καλησπέρα σας, δουλεύετε ταμίας; Έχετε παιδί; Έχετε τύψεις που δουλεύετε;”. Τι βλακείες είναι αυτές;.

Παιδιά, ας βοηθήσουν λίγο και οι αρχισυντάκτες. Πιλοτάρετε τους δημοσιογράφους. Τους στέλνετε και λέτε “πήγαινε και κάνε τις ερωτήσεις”. Όχι, άμα δεν έχει να ρωτήσει κάτι, τι βλακείες είναι αυτές; Κάθεται τώρα η κοπέλα από το πουθενά να μας πει αν νιώθει τύψεις;», σχολίασε ο παρουσιαστής.

Τι συμβαίνει εντωμεταξύ με το τηλεοπτικό του μέλλον και τον ΣΚΑΙ;

Χαμός επικρατεί με το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά, του οποίου όπως φαίνεται είναι η τελευταία του χρονιά στο ΣΚΑΙ με το Καλό Μεσημεράκι, μιας και φέτος λήγει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, η συνεργασία του με το κανάλι αναμένεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι μαζί με τη λήξη του συμβολαίου καθώς καμία από τις δύο πλευρές δεν φαίνεται πρόθυμη να προχωρήσει την ανανέωσή της (δείτε εδώ τι είπε η Ματίνα Νικολάου για το τέλος του Νίκου Μουτσινά από το ΣΚΑΙ).

Μάλιστα, το επόμενο βήμα ίσως τον φέρει πίσω στο κανάλι στο οποίο έγραψε πολλά χιλιόμετρα. Ο λόγος για τον ALPHA. Η προσέγγιση του Νίκου Μουτσινά με το εν λόγω κανάλι γίνεται μέσω του Νίκου Κοκλώνη. Όχι όμως για την μεσημεριανή ζώνη, αλλά για την βραδινή. Έχοντας ξεκαθαρίσει ότι το Καλό Μεσημεράκι τελειώνει φέτος, ο Νίκος Μουτσινάς σχεδιάζει την βραδινή εκδοχή του.

Ένα λαμπερό σόου -κατά πάσα πιθανότητα late night- στο οποίο θα παραμείνει η μπάντα των Alcatrash, θα έχει καλεσμένους και στοιχεία stand up με εβδομαδιαία μετάδοση.

undefined