«Τα λόγια δεν είναι...» - Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη μετά την είδηση του χωρισμού από τον Παναγιώτη Πιλαφά

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Ο χωρισμός της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά μετά από 10 χρόνια γάμου έγινε γνωστός σήμερα 2/11, οι οποίοι όπως φαίνεται αποφάσισαν να χωρίσουν, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν από το πρωί.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους από την αρχή του Φθινοπώρου, ωστόσο πάντα θα τους δένουν οι γιο της, Μάξιμος και Κίμωνας. Μάλιστα, το ζευγάρι έκανε unfollow ο ένας τον άλλο στα social media, ενώ η Κατερίνα Παπουτσάκη διέγραψε και μια κοινή τους φωτογραφία (δείτε εδώ ποια).

Μάλιστα, η ίδια, λίγο μετά την είδηση, προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μερικά στιγμιότυπα από την εμφάνισή της σε μουσική σκηνή.

Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη μετά την είδηση του χωρισμού από τον Παναγιώτη Πιλαφά

«Τα λόγια δεν είναι αρκετά για να εκφράσουν τη χαρά μου… Ευχαριστώ την μπάντα μου, αυτά τα απίστευτα μουσικά αστέρια, που απολαύσαμε μαζί την κάθε στιγμή και διασκεδάσαμε μέσα από την καρδιά μας! Ενωμένοι και αγαπημένοι», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη μετά την είδηση του χωρισμού από τον Παναγιώτη Πιλαφά
Instagram / Katerina Papoutsaki

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή τους

Τίποτα δεν έδειχνε πως υπήρχε κάποιο πρόβλημα ανάμεσα στο ζευγάρι, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ενώ σε κάθε τους εμφάνιση οι δυο τους έδειχναν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Κίμωνα και τον Μάξιμο και τον Κίμωνα, για τα οποία έχει δακρύσει μπροστά στην κάμερα.

Μάλιστα, το καλοκαίρι που πέρασε πραγματοποίησαν την τελευταία τους δημόσια κοινή έξοδο στο θέατρο και ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους απαθανάτισε σε τρυφερά τετ α τετ, την ώρα που αντάλλασσαν φιλιά.

Κατερίνα Παπουτσάκη Παναγιώτης Πιλαφάς

Κατερίνα Παπουτσάκη Παναγιώτης Πιλαφάς χωρισμός