«Δεν είναι ωραίο! Δεν αντέχω...» - Η έντονη ενόχληση της Φαίης Σκορδά με τους κριτές του The Voice

Το ξέσπασμά της στον αέρα της εκπομπής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν είναι ωραίο! Δεν αντέχω...» - Η έντονη ενόχληση της Φαίης Σκορδά με τους κριτές του The Voice

Με αφορμή τις δηλώσεις του Πάνου Μουζουράκη στην εκπομπή της, η Φαίη Σκορδά προχώρησε το πρωί της Παρασκευής 4/11 σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα για το The Voice και συγκεκριμένα του κριτές,

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι οι υπόλοιποι κριτές φυγαδεύτηκαν, κάτι που την ενόχλησε αρκετά και για αυτό εξέφρασε το παράπονό της.

Ο εκνευρισμός της Φαίης Σκορδά με τους κριτές του The Voice

«Θα το πω, δεν αντέχω. Είχαμε στείλει κάμερα έξω από τα γυρίσματα του The Voice –τι θες Ελεάννα; Εγώ θα τα πω- και τους φυγάδευσαν από πίσω; Είναι δυνατόν; Θα πάω στο επόμενο αλλά αυτό δεν το ξεχνώ. Δεν είναι ωραίο. Βγαίνεις και λες “παιδιά δεν θέλω να μιλήσω. Ευχαριστούμε πολύ, γεια σας. Δεν φεύγεις κρυφά…», είπε απογοητευμένη η παρουσιάστρια.

Εντωμεταξύ φημολογείται ότι η παρουσιάστρια θα αναλάβει την παρουσίαση του μουσικού σόου

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει, η Φαίη Σκορδά, η οποία μόλις φέτος "μετακόμισε" στο κανάλι του ΣΚΑΪ και που πρόσφατα "έσπασε" τη σιωπή της για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1, θα αναλάβει και δεύτερη εκπομπή αυτή τη σεζόν και αυτή είναι το Voice.

Η προετοιμασία για το Survivor All Star έχει ξεκινήσει για τα καλά και αυτό ένα πράγμα σημαίνει. Ο Γιώργος Λιανός πρέπει να αντικατασταθεί σε μερικά από τα live του The Voice. Σε προηγούμενη συνέντευξή του ο ίδιος είχε δηλώσει πως δεν γνώριζε ποιος θα αναλάμβανε την παρουσίαση του σόου, ωστόσο νέες πληροφορίες έχουν έρθει στο φως. Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως αυτό θα είναι η νέα θέση που θα αναλάβει η παρουσιάστρια.

«Θα ήθελα τον Νίκο Αλιάγα για αντικαταστάτη μου αλλά έχει δουλειές» δήλωσε χιουμοριστικά ο παρουσιαστής, ενώ όσον αφορά το ενδεχόμενο η Βάλια Χατζηθεοδώρου να αναλάβει τα backstage σχολίασε: «Δεν το ‘χω ακούσει. Το διάβασα σε κάποια sites και εύχομαι να ‘ναι αλήθεια. Με τη Βάλια συνεργαστήκαμε και πέρσι και ήταν όλα μια χαρά».