«Είναι αγενής και μιλά απαξειωτικά! Δε με ενδιαφέρει...» - Άγριο ξέσπασμα της Αφροδίτης Γραμμέλη κατά του Τάσου Σοφρωνίου

Με αφορμή μερικές δηλώσεις του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι αγενής και μιλά απαξειωτικά! Δε με ενδιαφέρει...» - Άγριο ξέσπασμα της Αφροδίτης Γραμμέλη κατά του Τάσου Σοφρωνίου

Αρκετά ενοχλημένη και εκνευρισμένη ήταν σήμερα 4/11 το πρωί η Αφροδίτη Γραμμέλη, αναφορικά με τον Τάσο Σοφρωνίου και τις δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή Πρωινό Μας.

Συγκεκριμένα, ο κριτής του GNTM απάντησε με πολύ έντονο ύφος στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που τον συνάντησαν μαζί με την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα στο αεροδρόμιο ενόχλησε την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η ενόχληση της Αφροδίτης Γραμμέλη με τον Τάσο Σοφρωνίου

«Διαφωνώ με τον κύριο Σοφρωνίου και θέλω πολύ φιλικά να του πω να είναι λίγο πιο ευγενής και ήρεμος μαζί μας γιατί το ξέρουμε κι εμείς αυτό το κόλπο. Να μας μιλάει έτσι απότομα και να αδειάζει τους δημοσιογράφους και τους ανθρώπους που παρακολουθούν ένα πρόγραμμα και καταθέτουν άποψη. Επειδή τον έχω παρακολουθήσει στο ριάλιτι να είναι πολύ απαξειωτικός.

Δε με ενδιαφέρει ο χαρακτήρας του. Είναι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή. Δε με αφορά η έντασή του. Είναι αγενής. Ο Καράβας δεν έχει τόση εμπειρία αλλά είναι ευγενής. Ο κύριος Σοφρωνίου είναι αγενής και μιλά απαξειωτικά και για τους δημοσιογράφους και για όσα λέμε και για όσα θέλουμε να πιστεύουμε. Εμένα δε μου αρέσει αυτό. Μπράβο στον κύριο Καράβα», είπε η ίδια, που πρόσφατα μάλιστα χώρισε.

Τι είπε πριν μερικές μέρες για το GNTM 5

To GNTM 5 έχει καταφέρει να δημιουργήσει μεγάλο σούσουρο καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι μετά από την πρεμιέρα του ριάλιτι μόδας, έχει επικρατήσει χαμός τόσο με τα αρνητικά σχόλια στο Twitter όσο και με τις δηλώσεις διάσημων προσώπουν που δεν έχουν διστάσει να "ξεφτιλίσουν" το ριάλιτι, (δείτε εδώ τα αφοπλιστικές δηκλώσεις της Μαρίνας Πατούλη).

Μεταξύ άλλων, ανάμεσα στα πρόσωπα τα οποία τοποθετήθηκαν ήταν και η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από την εκπομπή, «Πρωινό μας» όπου έδειξε φανερά την ενόχλησή της προς το πρόσωπο της Βίκυς Καγιά.

«Δεν ξέρω η Βίκυ Καγιά από τη θέση που βρίσκεται που προφανώς δεν είναι ίδια με τη δική μας, δεν ζει μια καθημερινότητα όπως ζούμε εμείς οι τηλεθεάτριες, γιατί την περιέγραψε με μια απόσταση και έναν σνομπισμό. Η καθημερινότητά μας μπορεί να μην έχει πασαρέλα, μπορεί να μην έχει τέτοιες εξάρσεις, είμαστε εργαζόμενες, έχουμε παιδιά, έχουμε πάρει τα διαζύγιά μας.

Για μένα ήταν μια ήττα το διαζύγιο, δεν ήταν ακριβώς επανάσταση, επένδυσα σε κάτι που δεν μου βγήκε, το χρεώθηκα και έφτιαξα τη ζωή μου από εκεί και πέρα. Δεν νιώθω όμως Μπουμπουλίνα και θεωρώ ότι είναι υποτιμητική η περιγραφή της καθημερινότητας και της μέσης Ελληνίδας. Η μέση Ελληνίδα δεν είναι ούτε βυθισμένη σε μια συνήθεια, ούτε έχει αφήσει τον εαυτό της να την σέρνει η συνήθεια. Δεν μου αρέσουν εμένα αυτά να ακούγονται».