«Ναι, έφυγε από τα γυρίσματα γιατί τσακωθήκαμε» - Η αποκάλυψη της Βίκυς Κάγια για τον καυγά στα γυρίσματα του GNTM 5

Παραδέχθηκε τον έντονο διαπληκτισμό της με κριτή του ριάλιτι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ναι, έφυγε από τα γυρίσματα γιατί τσακωθήκαμε» - Η αποκάλυψη της Βίκυς Κάγια για τον καυγά στα γυρίσματα του GNTM 5

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Γιώργο Καράβα να έχει τσακωθεί αρκετά με την Βίκυ Καγιά και μάλιστα να έχει αποχωρήσει από το γύρισμα του GNTM, μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν έρθει σε έντονους διαπληκτισμούς, κάτι που επιβεβαίωσε η ίδια η παρουσιάστρια σήμερα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας.

Συγκεκριμένα, η ίδια μαζί με τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και μίλησαν μεταξύ άλλων και για το εν λόγω περιστατικό.

Τι είπε η Βίκυ Καγιά για τον καυγά της με τον Γιώργο Καράβα στα γυρίσματα του GNTM

«Ναι, ο Γιώργος έφυγε από τα γυρίσματα γιατί τσακωθήκαμε. Είναι κακό αυτό; Οι ειλικρινείς και ανθρώπινες σχέσεις έχουν και τσακωμούς. Είχε και μια δουλειά βασικά» παραδέχτηκε η Βίκυ Καγιά.

«Βγήκα να πάρω λίγο αέρα έξω και ξαναμπήκα», είπε από την δική του πλευρά ο Γιώργος Καράβας.

«Η Βίκυ Καγιά δεν είναι έτσι στη ζωή της, παίζει έναν ρόλο στο GNTM»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 2/11 ο Νίκος Αποστολόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο GNTM, τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Όλες οι εκπομπές είναι πολύ βαρετές. Το GNTM είναι πραγματικά βαρετό, δεν ενδιαφέρει κανέναν, δεν έχει σχέση με τη μόδα. Η Βίκυ Καγιά δεν είναι έτσι στη ζωή, είναι πολύ καλό παιδί, παίζει έναν ρόλο. Ο Καράβας όπου και να είναι, ίδιος είναι», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Για την δήλωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περί bullying: «Είναι πολύ αόριστο, αυτό που είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ποιος της έκανε bullying; Η Ηλιάνα δεν έχει βρει ακόμη τον ρόλο της στην τηλεόραση».