«Είμαι 30 χρόνια επαγγελματίας και απορώ...» - Ξέσπασε η Βίκυ Κάγια για τα νούμερα τηλεθέασης του GNTM 5

«Σε μια εποχή που...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είμαι 30 χρόνια επαγγελματίας και απορώ...» - Ξέσπασε η Βίκυ Κάγια για τα νούμερα τηλεθέασης του GNTM 5

Στις κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησαν το πρωί της Παρασκευής 4/11 οι κριτές του GNTM 5 που ήταν στο αεροδρόμιο για την επιστροφή τους από τη Ρώμη, όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του ημιτελικού.

Η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου μίλησαν για όσα γράφονται και ακούγονται για τις μεταξύ τους σχέσεις, τα νούμερα της τηλεθέασης και την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις των κριτών για το GNTM 5

«Έτσι κι αλλιώς θα επέστρεφε η Σοφία, είτε στον ημιτελικό, είτε στον τελικό. Έτσι ήταν συμφωνημένο. Ο τελικός είναι την επόμενη εβδομάδα, άρα τι μου λέτε ότι την φέρνουμε νωρίτερα; Εμείς τελειώνουμε», είπε η Βίκυ Καγιά, ενώ ο Γιώργος Καράβας αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης: «Μιλάτε συνέχεια για νούμερα σε ένα πρόγραμμα που κάνει ένα 14-15% σε μία εποχή που έχει 14 προγράμματα απέναντί του και ένα ποσοστό ανθρώπων περίπου 7% που το βλέπουν από το web και δεν προσμετράται στην τηλεθέαση. Για τι νούμερα μιλάμε; Δεν έχω καταλάβει».

Παράλληλα, η Βίκυ Καγιά απάντησε στην τοποθέτηση του Νίκου Αποστολόπουλου: «Ένας επαγγελματίας όπως εγώ 30 χρόνια τώρα κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει να την κάνει όταν του το ζητάνε».

Τέλος, η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας επιβεβαίωσαν τον φημολογούμενο τσακωμό τους στα γυρίσματα (δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν).

Η αποκάλυψη της Σοφίας Χατζηπαντελή για την επιστροφή της στο GNTM 5

Στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast @Star” μίλησε το πρωί της Παρασκευής 4/11 η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία ήταν στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα για τις ανάγκες του GNTM.

Το μοντέλο δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενη που επέστρεψε στην Αθήνα αι παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε ούτε η ίδια να ξαναμπεί στο ριάλιτι μοντέλων.

«Είμαι χαρούμενη που επέστρεψα στην Αθήνα. Είναι διαφορετικά τώρα, γιατί ο κόσμος γνωρίζει…. Ήμουν σίγουρη πως δε θα επέστρεφα στο GNTM. Η ιστορία όμως δεν έκλεισε, γιατί αγάπησα τις διαγωνιζόμενες, δεν είναι μόνο για το πρόγραμμα. Εγώ πάντα θα παίξω τη Σοφία… Αυτή τη φορά θέλω να βοηθήσω τα κορίτσια.

Στον τελικό θα ήθελα να φτάσει η Μαρίτα, γιατί είναι η Κυπραιούλα μου, αλλά όλες οι κοπέλες του GNTM είναι κερδισμένες».