«Νιώθω πως είναι μαζί μου για...» - Η εξομολόγηση του Ηλία Βρεττού για την Αναστασία Δεληγιάννη λίγο μετά τον γάμο τους

«Έπεσε το κάστρο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Νιώθω πως είναι μαζί μου για...» - Η εξομολόγηση του Ηλία Βρεττού για την Αναστασία Δεληγιάννη λίγο μετά τον γάμο τους

Λίγο διάστημα μετά τον γάμο του με την Αναστασία Δεληγιάννη (δείτε εδώ βίντεο από τον πρώτο τους χορό στο γλέντι), ο Ηλίας Βρεττός βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, την Παρασκευή 4/11 το απόγευμα και μίλησε για όλα "ανοιχτά".

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για την σύζυγό του και την ζήλεια που μπορεί να υπάρχει ανάμεσά τους, ενώ αναφέρθηκε και στο ατύχημα που είχε πριν από μερικά χρόνια, το οποίο του άλλαξε ολόκληρη τη ζωή και την κοσμοθεωρία.

Οι δηλώσεις του Ηλία Βρεττού

«Ένιωθα και νιώθω πως είναι μαζί μου για την ουσία του πράγματος και όχι για το περιτύλιγμα το λαμπερό», είπε αρχικά για την καλή του.

Και συμπλήρωσε: «Πάντα μία γυναίκα που βρίσκεται δίπλα σε έναν άντρα που είναι εκτεθειμένος στα φώτα αλλά και στους πειρασμούς αισθάνεται μία ανασφάλεια, το θέμα είναι πώς την εκφράζει και κατά πόσο εσύ είσαι σε θέση να διαχειριστείς τον τρόπο αυτόν».

«Η Αναστασία ήρθε στη ζωή μου μετά από πολύ κόπο και πάλη, αλλά “έπεσε το κάστρο”», πρόσθεσε έπειτα.

Όσον αφορά το τροχαίο, εξήγησε: «Ξεκάθαρα ήμουν τυχερός και νιώθω πως βρίσκομαι εδώ εξαιτίας του Θεού, του αγγίγματός του, που ένιωσα εκείνη την περίοδο πολύ έντονα».

«Αφού συνειδητοποίησα ότι τα χειρουργεία πήγαν καλά και θα γίνω καλά…εκεί αισθάνθηκα ότι ξαναγεννήθηκα και ότι χρωστάω στον εαυτό μου να ζήσω τη ζωή μου έτσι όπως τη θέλω εγώ», κατέληξε.

Έτοιμος να γίνει πατέρας ο τραγουδιστής

Πριν από ένα μήνα περίπου, ο Ηλίας Βρεττός και η αγαπημένη του, Αναστασία Δεληγιάννη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, και με αυτό τον τρόπο επισφράγισαν την αγάπη τους.

Το πρωί της Τετάρτης 19/10, ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και, όπως είναι επόμενο μετά από αυτό το βήμα στη σχέση τους, ρωτήθηκε για την επιθυμία του ζευγαριού να γίνουν γονείς. Ο ίδιος απάντησε, λοιπόν, πως θα το ήθελε πολύ, γι' αυτό άλλωστε ανέβηκε και τα σκαλιά της εκκλησίας με την καλή του.

«Θα το ήθελα πάρα πολύ. Νομίζω ότι γι' αυτό παντρεύονται δύο άνθρωποι, για να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Εύχομαι να μας αξιώσει ο θεός να κάνουμε παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.