«Τη δικιά μου κόρη ένα πράγμα την απασχολούσε σήμερα» - Τι συνέβη με την μικρή Μαρίνα και την Ελένη Μενεγάκη

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τη δικιά μου κόρη ένα πράγμα την απασχολούσε σήμερα» - Τι συνέβη με την μικρή Μαρίνα και την Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει συχνά διάφορα περιστατικά που βιώνει με τα παιδιά της, καθημερινά μέσα από την εκπομπή της "Ελένη" και τις προάλλες δεν δίστασε να αναφερθεί μέχρι και στον προηγούμενο άντρα της, Γιάννη Λάτσιο και την γέννηση του γιου τους, Άγγελου.

Την Παρασκευή 4/11, λοιπόν, μίλησε για την μικρή της κόρη, Μαρίνα, η οποία είχε μία επιθυμία αυτό το πρωί που δεν την άφηνε να ησυχάσει και η παρουσιάστρια το μοιράστηκε με το κοινό και τους συναδέλφους της.

Τι απασχολούσε την μικρή Μαρίνα, κόρη της Ελένης Μενεγάκη

«Τη δικιά μου τη μικρή κόρη ένα πράγμα την απασχολούσε σήμερα. Μου τα έλεγε πρωί πρωί. Μου είπε “μαμά αύριο έχω να πάω στο Halloween”. Για το σχολείο που κάνουν ένα πολύ μεγάλο πάρτι και το ευχαριστιούνται τα παιδάκια του δημοτικού.

Ένα την απασχολούσε. Πώς θα τη βάψουμε δρακουλίνα. Και να μου λέει “μαμά θα μου το κάνεις εσύ;” “Παιδί μου δε ξέρω εγώ τέτοια. Εγώ να σου κάνω τίποτα ωραία χείλη, μάτια ναι. Αλλά μαυρίλες, άσπρα μάγουλα, μαύρα μάτια και τέτοια δε ξέρω να κάνω”», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Τι συνέβη το βράδυ στο σπίτι της - Τα ουρλιαχτά της Βαλέριας και τα γέλια

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου ένα βράδυ και το αποκάλυψε η ίδια η παρουσιάστρια το πρωί της Τετάρτης 2/11 στον αέρα της εκπομπής της Ελένη, στο MEGA.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι η επτάχρονη Μαρίνα σηκώθηκε από το κρεβάτι της και πήγε να κοιμηθεί με τη μαμά της, και τον μπαμπά της, ωστόσο, μια απορία που είχαν το πρωί οι γονείς της, έφερε στο φως ένα άγνωστο περιστατικό...

«Μου έλεγε σήμερα η μικρή μου κόρη, που της είπα «γιατί ήρθες στο κρεβάτι μας παιδί μου;» και της είπα «δεν πειράζει καλά έκανες και ήρθες γιατί ξύπνησα το βράδυ και της λέω «πώς και δεν πήγες στην αδερφή σου, τη Βαλέρια που είναι μόνη της και μου είπε «γιατί πήγα μαμά και μου τράβαγε το πάπλωμα και με άφησε έτσι».

Και της λέω «και γιατί δεν πήρες το δικό σου πάπλωμα»; Και μου λέει «Ναι γιατί αυτό το πήρα μία άλλη φορά και πήγα αλλά όπως πήγα από πάνω της για να δω που θα ξαπλώσω , σηκώθηκε πάνω και ούρλιαζε και φώναζε μην μου το ξανακάνεις αυτό», και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Να σημειώσουμε πως έχουμε αποκλειστικά φωτογραφίες που αποτυπώνουν την πραγματική σχέση ανάμεσα στον Ματέο και τις κόρες της Ελένης από το γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο.