Άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι - Το δίδυμο που εμφανίστηκε στην εκπομπή και έφερε τα πάνω κάτω

Δεν το περίμενε αυτό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι - Το δίδυμο που εμφανίστηκε στην εκπομπή και έφερε τα πάνω κάτω

Μετά την εμφάνιση της Βάνιας ως Ματίνα Νικολάου στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, θα έλεγε κανείς πως ο Νίκος Μουτσινάς τα περιμένει όλα πια. Παρόλα αυτά, δεν ήταν έτοιμος από την έκπληξη που του ετοίμαζαν ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Οι δυο τους βγήκαν ζωντανή σύνδεση αφήνοντας άφωνο τον παρουσιαστή και στη συνέχεια μίλησαν για την συνεργασία τους στο νυχτερινό κέντρο NOX, ενώ τραγούδησαν και μερικές από τις πιο γνωστές τους επιτυχίες, "ζωντανεύοντας" το κοινό.

Η έκπληξη του Αντώνη Ρέμου και της Καίτης Γαρμπή στον Νίκο Μουτσινά

«Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα και πολύ χαρούμενοι που θα ανοίξουμε αύριο και επίσημα για τον κόσμο», ανέφερε ο τραγουδιστής, ενώ η συνεργάτιδά του έκανε λόγο για ένα σούπερ πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει για το κοινό. «Θα σας έρχομαι Σαββατοκύριακο, για να το μάθω απ’ έξω», δήλωσε χιουμοριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Χαίρομαι που συναντάω την Καίτη ξανά με πραγματική αγάπη, προσμονή και φιλία. Οι σχέσεις οι πραγματικές όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν αλλάζουν ποτέ», συμπλήρωσε έπειτα ο Ρέμος με την Καίτη Γαρμπή να του ανταποδίδει τα καλά λόγια λέγοντας: «Είναι τόσο ευγενικός και τόσο καλός συνάδελφος, που όπου καταρρέω εγώ είναι όρθιος ο Αντώνης».

Οι πρώτες δηλώσεις για την συνεργασία τους

Αντώνης Ρέμος και Καίτη Γαρμπή φέτος συνεργάζονται για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό στο νυχτερινό κέντρο NOX, όπως ήδη αναφέρθηκε, και με αφορμή την συνεργασία αυτή μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Μετά από 25 χρόνια βρισκόμαστε ξανά στη σκηνή μαζί για να τραγουδήσουμε παρέα. Η Καίτη ήταν που με βοήθησε πάρα πολύ στα πρώτα μου βήματα και μου άπλωσε το χέρι» δήλωσε χαρακτηριστικά τραγουδιστής.

Ενώ η Καίτη Γαρμπή ανέφερε: «Όταν μιλάμε για τον Αντώνη, πάντα το πρώτο πράγμα που λέμε είναι ότι είναι το καλύτερο παιδί. Γι’ αυτό και είμαι ευτυχισμένη που θα συνεργαστώ μαζί του, ξέρει να σέβεται και να εκτιμά τον συνάδελφό του».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στα παιδιά τους. Από την πλευρά του ο Αντώνης Ρέμος είπε πως δε μπορεί να κατασταλλάξει σε ποιον μοιάζει ο γιος της Καίτης Γαρμπή, Δημήτρης, ενώ με τη σειρά της η τραγουδίστρια δήλωσε χιουμοριστικά ότι η κόρη του είναι «ο Αντώνης Ρέμος με μαλλιά».

Με αφορμή αυτό ο Αντώνης Ρέμος δήλωσε με χιουμοριστική διάθεση: «Η Ελένη έχει την ατυχία, ενώ έχει μαμά την Υβόννη, να μοιάζει σε μένα» (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη του).