"Σάλος" γύρω από το όνομα του Νίκου Βέρτη - Προχώρησε σε καταγγελία κατά των συνεργατών του

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Το όνομα του Νίκου Βέρτη βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα, καθώς έχει προκληθεί "σάλος" εξαιτίας του ελέγχου που πραγματοποίησε η Αστυνομία και η Εφορία και των αποτελεσμάτων του (δείτε εδώ τις επικές αντιδράσεις του κοινού).

Την Παρασκευή 4/11, όμως, έγινε γνωστό πως ο τραγουδιστής προχώρησε σε καταγγελία, για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, λοιπόν, ο ίδιος κατήγγειλε συνεργάτες του για «μαϊμού» εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού κατά την περίοδο της πανδημίας.

Όλο το παρασκήνιο για την καταγγελία του Νίκου Βέρτη σε συνεργάτες του

Τον Απρίλιο του 2021, δηλαδή, έναν μήνα πριν από την προγραμματισμένη συναυλία του καλλιτέχνη στο Ισραήλ, ο ίδιος και οι συνεργάτες του έπρεπε να εμβολιαστούν προκειμένου να ταξιδέψουν.

Ωστόσο, η ξένη διοργανώτρια εταιρεία ανέλαβε να τους εμβολιάσει σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας με εμβόλια που «θα εξασφάλιζε από το εξωτερικό με τη συμβολή ενός θεραπευτηρίου της Κύπρου» όπως και έγινε και όχι σε κάποιο εμβολιαστικό κέντρο.

Η διοργανώτρια εταιρεία, παρόλα αυτά, φέρεται να ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση να επιτρέψει τον εμβολιασμό κατ’ εξαίρεση, καθώς εκείνη την περίοδο η πλατφόρμα είχε ανοίξει για τους πολίτες άνω των 65 ετών, κάτι το οποίο, όπως ισχυρίζονται, απορρίφθηκε.

Εκτός εαυτού στο κέντρο που τραγουδά - Κλωτσούσε πανέρια και έδιωξε την Αστυνομία

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή 5/8 στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Νίκος Βέρτης στην περιοχή του αεροδρομίου στη Θεσσαλονίκη, λίγες ημέρες μετά τις διακοπές του. Η Αστυνομία πήγε στο μαγαζί με μικτά κλιμάκια με σκοπό να ελέγξουν τα πάντα κατά την διάρκεια λειτουργίας του.

Ο τραγουδιστής λοιπόν έγινε έξαλλος και οι θαμώνες τραβούσαν με τα κινητά τους το ξέσπασμα του επί σκηνής. Φώναξε μεταξύ άλλων να φωνάξουν δυνατά και να χειροκροτήσουν για να αποδειχθεί ότι μόνο αυτό μπορεί να ξεπεράσει τα 100 ντεσιμπέλ, καθώς οι αρχές έλεγχαν την κλίμακα του ήχου.

«Νομίζω πως είναι στιγμή η αστυνομία να πάει να ψάξει τις γειτονιές αν κλέβουν κανένα σπίτι και όχι να είναι εδώ μέσα. Για να μην πω…» ανέφερε στη συνέχεια και όλοι τον χειροκρότησαν. Μάλιστα, απευθυνόμενος σε συνεργάτη του είπε «ας μας γράψουν».