Power of Love: Προφυλακιστέος ο παίκτης που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών - Τι υποστήριξε στην απολογία του

Δεν υπάρχει γυρισμός...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Power of Love: Προφυλακιστέος ο παίκτης που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών - Τι υποστήριξε στην απολογία του

Νέες εξελίξεις ήρθαν στο φως σχετικά με την υπόθεση του πρώην παίκτη ριάλιτι και συγκεκριμένα του Power of Love, ο οποίος εντοπίστηκε από Αστυνομικούς διατηρώντας 235 γραμμάρια ναρκωτικών (δείτε εδώ την στιγμή της σύλληψής του).

Τι συμβαίνει με τον παίκτη του Power of Love που συνελήφθη για ναρκωτικά

Πιο συγκεκριμένα, ο 36χρονος απολογήθηκε σε ανακριτή και εισαγγελέα Κατερίνης και, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, φέρεται να αποδέχθηκε την πράξη του, υποστηρίζοντας όμως ότι δεν γνώριζε την ποσότητά τους.

Έτσι, κρίθηκε προφυλακιστέος και σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών.

Οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας του

Στην εκπομπή t-live και τη δημοσιογράφο, Ειρήνη Πεϊβάνη μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης 2/11 η μητέρα του 36χρονου πρώην παίκτη ριάλιτι που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών.

Η μητέρα χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων τον γιο της ως «άριστο», «πολύ καλό» και «αξιόλογο» παιδί.

«Ως μητέρα του δεν έχω να πω τίποτα, γιατί δεν ήξερα τίποτα. Απλά ξέρω ότι είναι ένα άριστο και πολύ καλό παιδί. Με τη δουλειά του, με το σπίτι του, με το μαγαζί του, αυτά. Δεν ξέρω τίποτα άλλο. Δεν μένουμε μαζί, έχει δικό του σπίτι. Ασχολείται και με τη μουσική.

Ακούστε να σας πω. Είμαι μάνα. Ήταν ένα αξιόλογο παιδί και πάρα πολύ καλό παιδί. Ούτε πίνει, ούτε καπνίζει, ούτε, ούτε ξενύχτης είναι, ούτε αλήτης είναι. Είναι οικογενειάρχης, από οικογένεια. Αυτό θα το πω και θα το διατυμπανίσω σε όλο τον κόσμο. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό το πράγμα» είπε η μητέρα του στο T-live.