«Ο Γιώργος είναι μαέστρος αλλά...» - Τα σχόλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά

«Τους αγαπώ και τους δύο πολύ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ο Γιώργος είναι μαέστρος αλλά...» - Τα σχόλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά

Καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 5/11 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για την προσωπική του ζωή αλλά και για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ.

Αρχικά, αποκάλυψε ότι έχει βγει ραντεβού με κοπέλες που γνώρισε στα social media, ενώ αμέσως μίλησαν με την Σίσσυ Χρηστίδου για την κόντρα που είχαν στο παρεθλθόν.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Έχω βγει ραντεβού μέσα από τα social media. Το αποφεύγω αλλά επειδή είναι έτσι και η ζωή έτυχε. Τρεις φορές έχω βγει με τρεις διαφορετικές γυναίκες. Αντιμετώπισα πολύ σοβαρό θέμα με τα φίλτρα. Δεν λέω ότι ήταν πιο ωραίο ή άσχημο, απλά ήταν διαφορετικό από αυτό που μιλούσα. Η εικόνα εννοώ. Κάθισα, μιλήσαμε, από μια φορά βγήκα με την καθεμία».

Για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά: «Τους αγαπώ και τους δύο πολύ και τον Γιώργο και την Φαίη. Ο Γιώργος είναι μαέστρος, κεντάει στον αέρα. Αλλά λείπει το γέλιο από την εκπομπή του. Μου λείπει. Είναι βέβαια έτσι και η επικαιρότητα. Ισορροπία, μέτρο. Εγώ δεν είμαι της άποψης ότι οι ψυχαγωγικές εκπομπές δεν πρέπει να έχουν ενημέρωση, σε καμιά περίπτωση.

Η Φαίη έχει πολύ γέλιο. Προσπαθεί να βρει τα πατήματά της. Είναι ένας ενημερωτικός σταθμός, δεν έχεις συνηθίσει να βάζεις ΣΚΑΪ και να βλέπεις ψυχαγωγία εκτός από τον Μουτσινά. Ψέματα να λέμε;».

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ελένη Μενεγάκη

Πολλά έχουν ακουστεί για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο το τελευταίο διάστημα, μέχρι και πως "μετακομίζει" από το MEGA και πηγαίνει στην Φαίη Σκορδά και στο Πρωινό μας. Ο ίδιος, όμως, απάντησε αναλυτικά για το τι συμβαίνει και ποιος είναι ο ρόλος του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, προσπαθώντας να "κλείσει στόματα".

Οι δηλώσεις του, λοιπόν, σχολιάστηκαν και από την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ και τους συνεργάτες της με την ίδια να υποστηρίζει τον παλιό της συνεργάτη, αναφέροντας πως εκείνος δεν έχει τίποτα να κρύψει και πως η αμηχανία του προκύπτει από την έκταση που έχει λάβει το θέμα.

«Εγώ δεν τα μασάω τα λόγια μου, τον αγαπάω πολύ τον Δημήτρη και ποτέ δεν θα πω κάτι που θα τον φέρει σε δύσκολη θέση. Επειδή τώρα δεν είναι ωραίο, που έχουμε μπει σε μία τηλεοπτική τροχιά, και λέμε αλήθειες για άλλους χώρους, να μην λέμε αλήθειες για τις τηλεοράσεις και τις εκπομπές.

Η αλήθεια είναι ότι όλους μας έχει παραξενέψει –χωρίς να έχει παραδεχτεί κάποια πλευρά κάτι- ότι ο Δημήτρης που είναι ένας από τους καλύτερους και πιο επιθυμητούς πανελίστες από τους εκπομπάρχες και τους παρουσιαστές, ότι πλέον εμφανίζεται πολύ λίγο χρόνο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Δεν ξέρω ποια είναι η αιτία, δεν ξέρω αν είναι κοινή συναινέσει ωστόσο δεν είναι κάτι απλό και δεν είναι κάτι που να μπορώ να εξηγήσω», σημείωσε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Και η Φαίη Σκορδά επισήμανε: «Φαντάζομαι ότι αυτό δεν το επιλέγει ο Δημήτρης ή ένας συνεργάτης μίας εκπομπής. Γνωρίζοντας τον Δημήτρη, με τις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις για το συγκεκριμένο θέμα, με τα ρεπορτάζ που έχουν βγει μέχρι στιγμής, λίγο κουράστηκε και νιώθει αμήχανα. Θέλει να μπει μία τελεία. Τη δική του πλευρά τη γνωρίζουμε, δεν υπάρχει κάτι.

Και προφανώς το συμβόλαιο του Δημήτρη ή οποιουδήποτε άλλου συνεργάτη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη -όχι ενός απλού ονόματος- δεν συμβαδίζει με το συμβόλαιο της παρουσιάστριας. Ο χρόνος δεν έχει καμία σημασία. Μπορεί κάποιος να είναι εκεί και να μην του δοθεί ποτέ ο λόγος και η ευκαιρία να αναπτύξει την άποψή του».