Θανάσης Ευθυμιάδης - Άννα Δημητρίεβιτς: Η πρώτη κοινή τηλεοπτική εμφάνιση του ζευγαριού στην εκπομπή του ηθοποιού

Αποκάλυψε τα πάντα για την ζωή τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θανάσης Ευθυμιάδης - Άννα Δημητρίεβιτς: Η πρώτη κοινή τηλεοπτική εμφάνιση του ζευγαριού στην εκπομπή του ηθοποιού

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος προχώρησε σε μία μεγάλη αποκάλυψη για την σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε "Ντόλτσε Βίτα", κάλεσε στην εκπομπή του "Ρίζες" την σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς και πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση.

Η ίδια μίλησε για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί, ενώ αποκάλυψε δημόσια και τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να απουσιάζει από την δημοσιότητα και την τηλεόραση γενικότερα.

Η συνέντευξη του Θανάση Ευθυμιάδη στην σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς

«Δε μπορώ να το χαρακτηρίσω αυτό ως μια απόφαση. Νομίζω ότι όταν ήρθαν τα παιδιά σε αυτόν τον κόσμο, κάπως από μόνο του έγινε αυτό, με τη διαίσθηση ότι δεν υπάρχει για μένα καμία πιο σημαντική δουλειά ή εργασία από το να είμαι με αυτά τα παιδιά και να τα βλέπω να μεγαλώνουν.

Όσο τα παιδιά ήταν μικρά τα παιδιά, είχα γνωρίσει κι άλλες γυναίκες που ήταν στην ίδια δόνηση, που θεωρούσαν ότι όταν είμαστε μαζί, κάτι πολύ καλό κάνουμε, ότι δημιουργείται ένα χωριό», είπε χαρακτηριστικά.

Συγκλονίζει και ο ηθοποιός για τις δύο γέννες των παιδιών του

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε συνέντευξη στο Πάμε Δανάη την Τετάρτη 4/5 και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον καθοριστικό ρόλο, που τον έκανε να σταματήσει την τηλεόραση ενώ στη συνέχεια μίλησε με λόγια λατρείας για τις κόρες του. Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος στη ζωή με την Άννα Δημητρίεβιτς, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, και μαζί έχουν φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια με δύο κόρες.

Για όσους δεν το θυμούνται εκείνος και η ηθοποιός είναι μαζί 16 ολόκληρα χρόνια και συνεχίζουν την κοινή τους πορεία. Η αδυναμία του λοιπόν για τις γυναίκες είναι αυτονόητη μιας και ζει σε ένα σπίτι με τρεις και περνάει υπέροχα ανάμεσά τους. Άλλωστε η αποκάλυψη του, πως δηλαδή ήταν παρόν στις γέννες και των δύο κοριτσιών αφενός συγκινεί και αφετέρου αποδεικνύει πως ήταν έτοιμος να μεγαλώσει δύο άξιες γυναίκες..

Μάλιστα, όπως λέει πραγματοποιήθηκαν οι προσευχές του και απέκτησε κορίτσια για να δει «αυτό το θαύμα που λέγεται γυναίκα από γεννησιμιού του». Ο ίδιος ήταν παρών και στις δύο γέννες. «Με την Άννα είμαστε μαζί 16 χρόνια. Ο έρωτας έρχεται και γίνεται αγάπη» δηλώνει.