Η μία λέει ότι έχουν εξαιρετικές σχέσεις, ενώ η άλλη υποστηρίζει ότι δεν έχουν καν επαφές - Όλη η αλήθεια για την Ελίνα Παπίλα και την Άση Μπήλιου

Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η μία λέει ότι έχουν εξαιρετικές σχέσεις, ενώ η άλλη υποστηρίζει ότι δεν έχουν καν επαφές - Όλη η αλήθεια για την Ελίνα Παπίλα και την Άση Μπήλιου

Η Ελίνα Παπίλα βρίσκεται εκτός τηλεόρασης αυτή τη σεζόν και την θέση της έχει πάρει η Ελένη Χατζίδου με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου (δείτε εδώ τις όλο νόημα δηλώσεις της για τους αντικαταστάτες της). Στην ομάδα της βρισκόταν και η Άση Μπήλιου, η οποία όμως δεν είχε κάνει καμία ιδιαίτερη δήλωση για την αποχώρηση της συνεργάτιδάς της.

Την Παρασκευή 4/11, λοιπόν, η πρώην παρουσιάστρια του STAR απάντησε σχετικά με το γεγονός και εξήγησε πως δεν την πείραξε, ενώ τόνισε πως οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές.

Η αντίδραση της Ελίνας Παπίλα για την "δήλωση" της Άσης Μπήλιου

«Δεν υπάρχει περίπτωση η Άση να το είπε με κακοπροαίρετο τρόπο, διότι με την Άση έχω μία εξαιρετική σχέση. Έναν χρόνο που ήμασταν μαζί μου έδειχνε ότι με εκτιμούσε πολύ κι εγώ το ίδιο. Είναι μια γυναίκα με τεράστια εμπειρία και είχαμε πολύ καλή χημεία», σχολίασε αρχικά, ενώ φάνηκε ότι δε γνώριζε την αντίδραση της αστρολόγου, και πρόσθεσε «Δε με ενοχλεί κάτι. Όλα καλά».

«Μου λείπει η τηλεόραση με την έννοια ότι μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που έκανα», πρόσθεσε έπειτα.

Η απάντηση της αστρολόγου

Η αστρολόγος, από την άλλη πλευρά, απάντησε το Σάββατο 5/11 στο Open Weekend, αλλά δήλωσε πως δεν έχουν ιδιαίτερες σχέσεις.

«Δεν έκανα καμία δήλωση. Με ρωτούσαν σε μια άλλη εκπομπή σε συνέντευξη να τους πω αυθόρμητα μια λέξη που μου έρχεται για κάθε έναν από τους παρουσιαστές με τους οποίους συνυπήρχα τα προηγούμενα 22 χρόνια. Εκείνη τη στιγμή αυτό μου ήρθε και το είπα. Δεν έχει να κάνει με το αν τη συμπαθώ ή όχι. Δεν μου ήρθε κάτι να πω εκείνη τη στιγμή. Ουδέτερο. Δεν σημαίνει ότι με κάθε άνθρωπο που μπορεί να συνεργάζεσαι, έχεις απαραίτητα σχέση», είπε χαρακτηριστικά.