«Έχω αποφασίσει πια να βρίσκομαι εκεί που...» - Τα όλο νόημα λόγια της Ρούλας Κορομηλά στην λαμπερή πρεμιέρα της στο MEGA

Συστήθηκε ξανά στο κοινό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έχω αποφασίσει πια να βρίσκομαι εκεί που...» - Τα όλο νόημα λόγια της Ρούλας Κορομηλά στην λαμπερή πρεμιέρα της στο MEGA

Η μεγάλη επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 5/11 μέσα από το κανάλι του MEGA και την εκπομπή Σπίτι με το MEGA.Τα πρώτα βίντεο από τις ετοιμασίες έχουν κυκλοφορήσει και μαρτυρούν όλη την αλήθεια για όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες, όμως μπροστά από αυτές η παρουσιάστρια είναι μία άλλη.

Η ίδια, λοιπόν, καλωσόρισε το κοινό της και υποσχέθηκε πως θα ακολουθήσουν πολλά ευχάριστα βράδια από εδώ και πέρα, με πολλές εκπλήξεις. Ωστόσο, ένιωσε την ανάγκη να συστηθεί ξανά στο κοινό.

Τα πρώτα λόγια της Ρούλας Κορομηλά στην πρεμιέρα της στο MEGA

«Καλωσήρθατε στο όμορφο, ζεστό, μουσικό, ανανεωμένο Σπίτι με το MEGA. Αυτό το σπίτι που τα δύσκολα χρόνια μάς κράτησε παρέα. Εδώ φιλοξενήθηκαν τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ακούσαμε τραγούδια, ξεφύγαμε από τα προβλήματα μας, από την καθημερινότητα μας και να λοιπόν είμαστε και πάλι εδώ κοντά σας.

Ήρθα και εγώ γιατί, ξέρετε κυρίες και κύριοι, έχω αποφασίσει πια να βρίσκομαι εκεί που περνάω καλά. Και εδώ λοιπόν τις δύο φορές που επισκέφθηκα το Σπίτι με το MEGA πραγματικά η ευγένεια, ο σεβασμός, η αισιοδοξία, η μουσική, οι καλεσμένοι και οι συντελεστές της εκπομπής με ώθησαν στο να έρθω με πάρα πολύ μεγάλη χαρά και να βρίσκομαι κοντά σας για να μοιραστούμε μαγικές μουσικές βραδιές», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Εσείς από το σπίτι θα πρέπει να είσαστε έτοιμοι να με ακολουθήσετε, να με εμπιστευτείτε γιατί έχω κάποια σχέδια για εσάς τα οποία δεν θα σας τα αποκαλύψω από την αρχή αλλά θα τα βλέπουμε μαζί στην πορεία της εκπομπής».

«Όμως θα πρέπει να συστηθώ, δεν πρέπει να με ξέρετε όλοι. Είμαι λοιπόν η Ρούλα Κορομηλά και δηλώνω παρουσιάστρια. Γεννήθηκα έναν μήνα που θεωρείται ερωτικός, μπορεί να είναι και η έλξη που έχουμε τόσα χρόνια μεταξύ μας. Γεννήθηκα λοιπόν ένα Σάββατο, η μαμά μου δεν θυμάται καθόλου την ώρα, στις 16 Φεβρουαρίου του 1957. Θέλω να με γνωρίσετε περισσότερο και να σας πω τι αγαπάω. Αγαπάω τους ανθρώπους και τους κατανοώ, αγαπάω τη φύση, αγαπάω τα ζώα», κατέληξε.

Όλη η αλήθεια για συνεργασία με την ΕΡΤ που "ναυάγησε"

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να αποκαλύψει το χρονικό αυτής της απόφασης καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο άνθρωπος που μου το έστειλε δεν ήταν η Ρούλα Κορομηλά αλλά ήταν ασφαλής πηγή. Μετά από αυτό με έναν μαγικό τρόπο έφυγε η Ρούλα από το κάδρο.

Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο που το επικοινωνήσαμε αλλά ήταν μια τηλεοπτική πληροφορία και ήταν και βόμβα και δεν το περίμενε κανείς. Μετά διαβάσαμε για το πρωινό ότι θα είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Εγώ ξέρω ότι και οικονομικά αυτά που ζητούσε για τη Ρούλα ήταν λίγα».

Από την άλλη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος συμπλήρωσε: «Η Ρούλα έκανε πρόταση στην ΕΡΤ1 και είναι λογικό γιατί η Ρούλα είναι κεφάλαιο. Το είδαν και τελικά επέλεξαν κάτι άλλο. Έμαθα αυτό. Μπορεί να μην είναι σωστή πληροφορία και κάπου στο δρόμο να χάλασε. Έμαθα αυτό: ότι είχε κάνει η ίδια πρόταση και είπε έχω αυτό για πρωινό».