Backstage βίντεο από τις ετοιμασίες για το Σπίτι με το Mega - Η ενόχληση της Ρούλας Κορομηλά

Το απολαυστικό στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Backstage βίντεο από τις ετοιμασίες για το Σπίτι με το Mega - Η ενόχληση της Ρούλας Κορομηλά

Η αγαπημένη και απολαυστική εκπομπή «Σπίτι με το Mega» επιστρέφει για ακόμη μία χρονιά και αυτή τη φορά στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται η Ρούλα Κορομηλά (δείτε εδώ το πρώτο τρέιλερ).

«Η Ρούλα Κορομηλά, η παρουσιάστρια με την αδιαμφισβήτητη ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, θα είναι η οικοδέσποινα στην αγαπημένη μουσική εκπομπή «Σπίτι με το MEGA».

Με τη διαχρονική τηλεοπτική εμπειρία και την αίγλη της, η Ρούλα Κορομηλά θα προσδώσει το δικό της στίγμα στο «Σπίτι με το MEGA», την εκπομπή του MEGA που χτυπάει στην καρδιά της ελληνικής μουσικής και έγινε μοναδική συνήθεια των τηλεθεατών», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του σταθμού.

Μάλιστα, λίγα 24ωρα πριν προβληθεί το επεισόδιο, οι συντελεστές της εκπομπής δημοσίευσαν ένα χιουμοριστικό βίντεο στα social media του καναλιού όπου συγκεκριμένα βλέπουμε τον Αντώνη Δημητριάδη. που είναι o Project Manager του μουσικού σόου, να σκουπίζει το πλατό και να «ενοχλεί» την Ρούλα Κορομηλά, την ώρα που εκείνη μιλούσε με έναν άνθρωπο της παραγωγής.

Backstage βίντεο της Ρούλας Κορομηλάς από τις ετοιμασίες για την πρεμιέρα του Σπίτι με το Mega

Ο πραγματικός λόγος που "ναυάγησε" η συνεργασία της με την ΕΡΤ

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να αποκαλύψει το χρονικό αυτής της απόφασης καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο άνθρωπος που μου το έστειλε δεν ήταν η Ρούλα Κορομηλά αλλά ήταν ασφαλής πηγή. Μετά από αυτό με έναν μαγικό τρόπο έφυγε η Ρούλα από το κάδρο.

Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο που το επικοινωνήσαμε αλλά ήταν μια τηλεοπτική πληροφορία και ήταν και βόμβα και δεν το περίμενε κανείς. Μετά διαβάσαμε για το πρωινό ότι θα είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Εγώ ξέρω ότι και οικονομικά αυτά που ζητούσε για τη Ρούλα ήταν λίγα».

Από την άλλη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος συμπλήρωσε: «Η Ρούλα έκανε πρόταση στην ΕΡΤ1 και είναι λογικό γιατί η Ρούλα είναι κεφάλαιο. Το είδαν και τελικά επέλεξαν κάτι άλλο. Έμαθα αυτό. Μπορεί να μην είναι σωστή πληροφορία και κάπου στο δρόμο να χάλασε. Έμαθα αυτό: ότι είχε κάνει η ίδια πρόταση και είπε έχω αυτό για πρωινό».