"Έσκασαν" τα ευχάριστα για την Ρούλα Κορομηλά - Έγινε γνωστό πως...

Όλη η αλήθεια για την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η συνεργασία της Ρούλας Κορομηλά με την ΕΡΤ δεν ήταν πολύ επιτυχημένη, αφού δεν πρόλαβε ποτέ να πραγματοποιηθεί (δείτε εδώ γιατί), ωστόσο η γνωστή παρουσιάστρια έχει ήδη ανακοινώσει πιο είναι το επόμενο βήμα της στην τηλεόραση.

Αυτή τη χρονιά θα παρουσιάζει την εκπομπή του MEGA, Σπίτι με το Mega, και μετά την επίσημη αποκάλυψη του τηλεοπτικού σταθμού, κυκλοφόρησε την Πέμπτη 27/10 και το πρώτο τρέιλερ, το οποίο δίνει μια πολύ μικρή γεύση για τις εκπλήξεις που θα ακολουθήσουν.

Η ίδια μπαίνει στη σκηνή, φορώντας ένα λευκό σακάκι με μαύρο παντελόνι και πουκάμισο, κοιτάει την κάμερα και με χαμόγελο αναφωνεί γλυκά: «Το σπίτι μας».

Το πρώτο τρέιλερ για την εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, Σπίτι με το Mega

Η επίσημη ανακοίνωση του Mega για την παρουσιάστρια

Μετά το άδοξο τέλος του Μπράβο που παρουσίαζε στο Espsilon, η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο MEGA, μετά από πολλά χρόνια, όπως αναφέρθηκε ήδη. Μάλιστα, το κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση για τη συνεργασία τους.

Πρόκειται να παρουσιάζει ένα πολύ αγαπητό πρόγραμμα που έκανε μεγάλη επιτυχία την περασμένη σεζόν, κρατώντας συντροφιά στους τηλεθεατές.

Η Ρούλα Κορομηλά, η παρουσιάστρια με την αδιαμφισβήτητη ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, θα είναι η οικοδέσποινα στην αγαπημένη μουσική εκπομπή «Σπίτι με το MEGA».

Με τη διαχρονική τηλεοπτική εμπειρία και την αίγλη της, η Ρούλα Κορομηλά θα προσδώσει το δικό της στίγμα στο «Σπίτι με το MEGA», την εκπομπή του MEGA που χτυπάει στην καρδιά της ελληνικής μουσικής και έγινε μοναδική συνήθεια των τηλεθεατών.

Το «Σπίτι με το MEGA» έρχεται τον Νοέμβριο στο MEGA με ξεχωριστά, special τηλεοπτικά events και πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους.

Ρούλα Κορομηλά Σπίτι με το Mega